Svdanur Saglık ocagının verdıgı d vıtamınınını bebeklerınıze verdınızmı ben dun verdim sabah kadar uyumadı bebegım
Mhtttp Svdanur hayir vermedim. Kendi doktoruna götürdüğümde tavsiye etmiyorum kullanmayın ocean alın dedi onu kullanıyorum içeriği en temiz d vitamini ocean
Fatosemir Mhtttp bugün bununla ilgili post açmıştım üzerinde 4-10 yaşa kadar uygundur diyo oğlum 4 aylık kullanabilir miyim
Mhtttp Fatosemir valla ben doktoruma 1 haftalikti götürdüm onu verdi şuan 1 aylik hala kullanıyorum. Burada bazı postlarda gördüm cok kullanan var günde 3 damla kullanıyorum doktor tavsiye etti zaten
mutlukalp21 Fatosemir bende aynı şeyi doktoruma sordum oda bütün d vitaminlerinde öyle yazar günde 1 kez 4 damla şeklinde kullanın dedi.
3children1mom Svdanur Içeriği temiz değil s.ocaginin verdiği ilaçlar ocean kullanıyorum içeriği cok temiz ödüllü zeytinyağı var ve helal sertifikalı ☺️ Kabızlık gaz yapmıyor
mutlukalp21 harley öyle düşünüyorsanız kesin Bi kaç gün kusma devam ediyormuş ondan kaynaklı mi Bi bakın bence
Eda-Ece Svdanur verdim vermez olaydım,kızım ıkınmaktan bir hal olmuştu. Ben de hemen doktor tavsiyesiyle oceana geçtim iyi ki geçmişim🙄