Sevdamavi Kızçeler banyodan sonra havluyla kuruluyorum saçını. Şapkasını geçiriyorum ıslak kalıyor siz saç kurutması makinesi kullanıyor musunuz bi bucuk aylık olcaz.kurutmayı hiç kullanmadım nette zararlı yazıyor
Dilos01 Sevdamavi 6 aylık kızım hiç kullanmadım genellikle akşam yaptırıyorum banyosunu yavaşça bingildagina zarar vermeden kuruluyorum karnını doyurup uyutuyorum
melikeeomeer Sevdamavi havluyla kuruluyorum onun saçı nedir ki hemencecik kurur zaten 6 Aydın havluyla kurutuyorum ben
Wolverine Sevdamavi ben kullanmıyorum 13 aylık oğlum. Havluyla güzelce kurula bence yeterli olur evde cereyan yoksa sıkıntı olmaz 🌸
Juliet2021 Sevdamavi saç kurutma makinası oldukça zararlı benim bebiş de 1,5 aylık havluyla kurutuyorum şapka takmıyorum hemen kuruyor zaten. Şapkada hava almadığı için kurumaz hemen
Dilos01 Sevdamavi yok canım Allah’ın izniyle bisey olmaz hemen kuruyor zaten oda sıcağı iyiyse skinti olmaz 🥰
Mom987 Sevdamavi O kadar küçükken yapmadım ama tekrar kış gelince 8 aylık falandı o zamanlar düşük ayarda biraz uzaktan kurutmaya başladım. Saçı vardı ama o yüzden
Ikramasal Sevdamavi vücudunu havluyla kurulluyorum. Saçını gıdısını ve kulaklarını ağız mendilleriyle kurulluyorum o daha yumuşak oluyor