Pnravc Yagz biontec canlı virüs içeriyor alerjik reaksiyon riski daha fazla sinovec ölü virüs içeriyor alerji riski daha az canım
sedaykn Yagz Biontech daha iyi koruyormuş ama yan etkileri daha fazla ve yeni bir teknolojiyle hazırlandı o yüzden uzun dönem de etkileri bilinmiyor. Sinovac inaktif aşı. Diğer aşılar gibi bilindik yöntemle üretiliyor.
Yadi32 NicoRobin seçilebiliyormuş geçen TV de öyle söylediler şunu olmak istiyorum dediğinizde o aşının olduğu hastaneye yönlendiriyorlarmış
AysunKaradag Ben öğretmenim sinovac oldum. Sormadılar ne varsa onu vurdular 😂 ama alerjik vücut sahibi olanlara sinovac öneriyorlar.
GoGirl Yadi32 yonlendirmiyorlar aslinda mhrs uzerinden randevu aliyorsunuz orda asi tercihi car biontech her ilde olmayacak saklama kosullarindan dolayi aşı randevu hakkiniz varsa ordan kontrol edebilirsiniz
etipuf Yagz ben biontech seçtim hasteneye gittiğimde 25 günlük emziren anne olduğumu duyan hemşire emin misin diye sorduğunda çocuk doktorumla konuştum biontech olma dedi kolumu bile açmışken iptal ettirdim
Hilaliahmer Yagz sinovac oldum. O zaman seçme şansım yoktu ama olsa da geleneksel aşı olduğu için yine sinovac seçerdim.