rike-nile-aro Senemmm11 O kadarına birşey diyemem canım. Şu dersem seni yönlendirmiş olurum. Ben sadece kendi yaptıklarından bahsediyorum. Sen kendince yorumla yolunu belirle isterim. ben sadece bir miktar holo coine dipten emir verdim bekliyorum.
Tazeanne3434 Senemmm11 eşimde aldı ikimize uzun zamandır coin alıp satıyoruz çok iyide kazandık arastıyoruz baya 1 ayda paramı 2ye katladım
Aysin-51 Tazeanne3434 merhaba ben de aal istiyorum biraz araştırdım ama kısa ve net şekilde bahsetseniz🥰
bsr1453 Nası araştırıp yatırıyosunuz canım mesela artacağına emin mi oluyosunuz uzun süreli mi bekletiyosunuz
Tazeanne3434 Nedim işi öğrenmek lazım destek direnç noktalarını bilmek gerekiyor 3 ayda çözdüm işi ama size tavsiyem https://t.me/Coinmuhendisi takip etmeniz bütün coinlerle ilgili analizler yapılıyor ve pump yapılacağı zaman bilgi veriliyor anlık al sat ile kazanabilirsin ben şuan al sattan ziyade uzun vadeli yatırım yapıyorum en alttan alım fırsatını bekleyip hedeflediğim yere satış veriyorum
Umudum38 Kızlar ya birşey sorcam post açtım ama cevap veren olmadı eşim chiliz diye birşeye yatırmış 200 lira ama cekemiyor minimum 20000 çekebilirsiniz diye uyarı veriyormuş ne yapmamız lazım 200 lira gitti mi simdi
Nedim Tazeanne3434 attığınız link açılmıyor…eğer biliyorsanız bana da yardımcı olur musunuz mesela bı coin alınca bana da yazsanız.. ömür boyu duaciniz olurum
bsr1453 Tazeanne3434 sadece burdan mı bakıyosunuz hangi coinlerle nolcanı bi kaç tüyo verseniz bizede 😢🙇🏼♀️🙇🏼♀️🙇🏼♀️
Tazeanne3434 bsr1453 Asiimmmm Nedim Size şunu alın yükselir diyemem çünkü coin piyasası ters köşe yapabiliyor bianda sebeplik etmek istemem kimseye ama şuanki sepetimde DASH ve ada var Twitter’dan coin mühendisini takip edebilirsiniz ve selcoin iyi anlizleri var dediğim gibi grafik yönlü tahmin yapıyoruz biz işi çözmem 3 ay aldı o yüzden anlatamıyorum da farklı terimler olduğu için anlaşılması zor biraz
rike-nile-aro Asiimmmm canım hangi uygulamayı kullanıyorsun bilmiyorum ama. Piyasa satış var limit satış var limit satıştan hangi fiyattan istiyorsan onu giriyorsun kaç adet alacaksın giriyorsun emir veriyorsun. Emir verdiğin alışa düşünce coini almış oluyorsun