Kubra02 Selam arkadaşlar bebeğim bugün 2 aylık oldu kontrole gittim sarılığı hala devam ediyor 8.26 bunu yaşayanlar var mı çok üzgünüm gerçekten artık tükendim bebeğim sap saprı ne uzayan sarılık dedi doktor büysürü tahlil istedi😢
Aysess38 Kubra02 merak etme geçer Allahın izniyle canım bizimkide öyleydi gözlerinin içi sapsarıydı 3.ayına doğru anca geçti ..belki 3buçuktu tam hatırlayamadım da sık sık emziriyordum canım Allah iyilik versin İnşaAllah
Derinmeva Kubra02 biz 3 e girecez bızdede durum aynı sürekli takipdeyim gecen gün kontrole götürdüm uzamıs sarılık dedı değerı alt sevıyede oldugu ıcın risk yok dedı
Ygtakn Kubra02 canım benım oğlum da vardı uzayan sarılık nerdeyse 3 ayda gectı hıc korkma gecıyor bol bol emzir
Rkydmn Aysess38 benim bebeğim dr 45 günlük vücudunda yok sadece gözlerinde sarılık var biran önce geçse iyi olur.
Kubra02 Ygtakn canım ben emziriyorum ama çocuk 2 aylık oldu uyuyor artık uyusun dedim uykusuzda ihtiyacı var diye gece çocuk 3 saat uyudu kalktı gözleri daha çok sararmıstı
Kubra02 Gizemalya çok şükür bizde yattık düştü ama çok yavaş düşüyor yani 1 ay sonra gitti sadece 1 rakam düşmüş
Kubra02 Rkydmn benimde öyleydi az kalmıştı 7ye düşmüştü birden bire çocuk sarardı halsizliieşti emmek istemedi doktora gittik yükselmiş yine
HaleLna Kubra02 canım geçer bizim 3 ay sürmüştü gözlerinden gitmemişti elbet gidecek tahlil istiyorlar her ihtimale karşı sıkma canını
Hayalims Kubra02 bizde 2 ayligiz geçen hafta gittik hastaneye sarılığı devam ediyo dedi doktor kan aldı sonuçlarını almaya gidemedim pazertesi günü sağlık ocağına gidip öğrenicem doğduğunda 2 gün mavi ışık almıştık çok zor günlerdi sapsarıydı😔
Fatmaimarusta Kubra02 bizim sarılığımız 3 ay sürdü uzayan sarılıktı ben mamada vermiştim karnı tok olsun diye
Kubra02 Fatmaimarusta kaç ayına kadar mama verdiniz ve ne şekilde verdiniz yani günde kaç kere kaç ml bide memeyi bırakır diye korkuyorum
Fatmaimarusta Kubra02 30 cc verseniz yeterli olur özellikle gece yatmadan verebilirsiniz ama ilk önce emzirin sonra mamayı verin