Birprensesannesii1 Arkadaşlar bebeğim 1 buçuk yaşında bugün iki defadır yeşil ve coookk kötü kokulu kaka yapıyor sanırım ishal de var normalde asla böyle kokmazdı yasayan varmi acil lütfen
mom6554 Birprensesannesii1 Korkutmak istemem ama benim 1.5 aylık bebeğimde aynı şekilde yaptı çok değişik kokusu vardı ve korona çıktı
Cheddar Birprensesannesii1 6-7kez sulu kaka yaparsa ishal demektir .bol su verin belki üşütmüştür midesini
Purple13 Birprensesannesii1 kaka rengi değişir bence ben doktoruma sormuştum gün içinde rengi değişiyor diye. Bu gün bizimde yeşildi. Tarhana yendiği zaman sarıya dönüyor mesela. Tek kaka rengi sorun yoktur bence
jap Birprensesannesii1 tek başına yeşil kaka normaldir bi sorun teşkil etmez. Yani mukus kan falan yoksa sıkıntı yapma. İshalde olmuş diyosun muhtemelen üşüdü koku da o yüzdendir
Birprensesannesii1 mom6554 ama hiç bir belirtisi yok yani bugün bir anda iki defadır coook kötü şekilde kokan kaka yaptı
mom6554 Birprensesannesii1 Kakasında değişik bir koku aldım ilk defa 2 gün sonra bebeğim ateşlendi ve korona olduğu ortaya çıktı hala da devam ediyor yeşil kaka yapmaya bir hafta oldu korona olalı
Birprensesannesii1 Purple13 yani gün içinde zaten çok takılmıyorum ama çok aşırı kokulu sulu ve köyu yeşil renk aşırı tuhaf kokuyor
sevimeyuboglu61 Birprensesannesii1 bi hastaneye götürüp tahlil verseniz kafanız rahatlar, burdan bir şey yok desek de bir şey var densede doğru olmaz.
covirgin Birprensesannesii1 benim oğlumda kaç gündür böyle rengi çokta ağır kokuyor ptesiyw kadar düzelmezse goturecem doktora bakalim
iremm__2 Birprensesannesii1 yediği şeylerden de olabilir ıspanak brokoli vs devam edere götürün bence usuttugu zaman da oluyormuş