alerjikbebekannesi 5ay 16 günlük bebeğim. Et süt yumurta kuruyemiş tahin susam ıspanak pırasa mantar… gibi saymakla bitmeyen besinlere alerjimiz var. Tadımlara başlamak istiyorum, 3 gün kuralıyla tabiki. İlk tadım olarak balkabağı verilir mi ve akşam verilmesi uygun olur mu ?
mylittlesunshine alerjikbebekannesi ilk olarak balkabağı ile başladık biz de, 3 gün deneyerek gidersiniz. öğlen uykusundan kalkınca açken tattırın demişti doktor, üç gün sebze üç gün meyve denedik. Balkabağı, patates, havuç meyve olarak elma, armut muz.
mylittlesunshine alerjikbebekannesi süt ürünlerinin hapsine mi alerjisi oluyor acaba? Yoksa yoğurt diyecektim bir de. Günlük yapılmış yoğurt
KeremEfem alerjikbebekannesi bende bal kabahi ile basldim 6 ayı doldurinca 3 gun kurali ile gittim.havuc tatli patates yumurta sarisi avakado elma armut muz seklinde devam ettim sonda yogurt verdim sonra corba yaptim.gaz sorunumuz oldugu icin enginar karnabahar brokoli vermedim suan icin. fakat yumurta sarisi bile gaz yapti sonra kestim agir geldi heralde huzursuz oldu gece uyandi gaz icin.
alerjikbebekannesi mylittlesunshine meyveleri sebze tadımları bitince düşünüyorum hatta 7.aya falan geçince de verebilirim. O zaman öğlen deneyeyim ben de. Teşekkür ederim
SertapHilal Bal kabağıyla başlayabilirsin. Akşam verme, uykudan önce verirsen sindiremediği için huzursuz olur. Sabahki ilk uykusundan sonra ver öğünlerini
alerjikbebekannesi KeremEfem bizim yumurtaya alerjimiz var onun dışındakileri denerim, teşekkür ederim