Poyrazzz01 Bebeğim 14 aylık az önce emzirirken canım çok yandı bı baktım ki ön dişinden birinin yarısı kırılmış 😔😔 Doktora gidicez ama ne yaparlar bu durumda merak ettim nasil emziricem bıçak gibi kesiyo resmen onun da dilini acitiyodur şimdi 😔😔
3MelekAnnesi3 Poyrazzz01 Allah korumuş yutmamıs sanırım bişey yapmazlar kırık kalır onlar dökülene kadar
Medianne Poyrazzz01 benim bebegim de 18 aylık üst ön dişlerinden iki tanesinin alt tarafı siyahlasmis neyden oluyor acaba ya iki gündür de farkettim disinin birisi kırılmış ama düşmedi kirik gibi deilde sanki ucundan erimiş diş öyle emzirirken acitmiyorda bende çok kafaya takiyorum
3MelekAnnesi3 Poyrazzz01 ayyy o zaman gidin yuttu mu bilmiyorum diyin Bi ultrasonda bakarlar belki ya da röntgen ceker ler
Poyrazzz01 Albayrakokur Hayır emzirirken farkettim ben muhtelemen düşerken kırıldı çamaşır sepetinin içine girip cikiyodu o ara düştü ağladı hemen sustu 😔 emziremiyorum çok aciyo ne yaparlar ki dişine daha çok küçük
Poyrazzz01 Medianne siyahlaşmayi bilmiyorum ama bizim de pirinç tanesinden daha küçük kırıldı dün eşim buldu kırılan dişi yere düşmüş acitmiyosa dert etmeyin benim gogsum mahfoldu bir de bebeğimin de dili aciyodur diye uzuluyorum