BademsMam Kızlar hangi marka kaşık mamasından memnun kaldınız acaba? Bebeğim biraz zayıfladı doktor kaşık mamayla destekleyelim dedi. Hero baby aptamil hipp hangi türünü beğendiniz ? Bebeğiniz bayıla bayıla hangisini yedi ? 🙏🙏
MasalMomy BademsMam Bende veriyorum kaşık mama ama bazen değişiklik olsum diye yada hazırda birşey yapamazsam kolaylık olsun diye veriyorum. Hipp 5 tahıllı mamasını veriyorum genel olarak tatsız bir mama. Ben içine pekmez yada elma katıyorum bazen kahvaltıda baz yapıyorum içine yumurta peynir katıyorum öyle 🌷
bynkutan Ben hipp elmalı sütlü 4+ kullandım şimdi hipp elmalı sütlü yulaflı 6+ olandan aldım severek yiyiyor bazen içine elma armut vs rendeliyorum bazen formül mamayla yapıyor um gece uykusunabiki saat kala veriyor um
BademsMam bynkutan benim bebeğim aşırı iştahsız yer mi acaba diye çok tereddütte kalıyorum deneyeyim onuda teşekkür ederim 😊
Zekzek Aptamil 7 tahıllı ile başladım an aman iştahla yemedi hipp ve hero baybijin meyveli tahillisini ve pirinli sutlusunj begendi
MasalMomy BademsMam evet baktım ☺️ Zaten mamanın dediğim gibi nötr bir tadı var. Yani yumurta ve peynir katınca peynir kokulu bir karışım oluyor tatlı katarsanız da tatlı oluyor pekmez vs 🌷
BademsMam MasalMomy benim kızımda yumurta ve peynirden nefret ediyor bende deneyeyim yarın çok teşekkür ederim inşallah beğenir 🙏🙏😊
bett12 Ben kızıma herobaby +5 sütlü irmikli olanı kullandım çok severek yiyor değişiklik olsun siye yine hero baby+6 organik kullanayım dedim almaz olaydım ağzına aldığı gibi tükürüyor yemek istemiyor beğenmedi yani sonra +5 e geri döndüm bende 😀
BademsMam bett12 evet bende bebeğime organik kullandım herhalde onlar daha katkısız beğenmedi hiç kutu duruyordu öyle yiyen bir bebeğe verdim 😊😊
MasalMomy BademsMam bende yumurta yediremiyorum ondan öyle veriyorum arada inşallah sever yinede yemezse çeyrek de elma koyun içine 😂 bastırsın ☺️