ozgekzy 5 ay 27 günlük oğlum ile gün içinde sürekli yalnızız sanırım artık benden bıktı eve gelen herkese gülücükler saçıyor ama benimle başbaşa kaldığında çok sıkılıyor sürekli mızmız ne şebeklikler yapıyorum asla gülmüyor artık çok yorucu olmaya başladı 😟
Miniminnak22 ozgekzy senden bıkmaz çünkü seni kendisine ait, kendisinden bi parça olarak görüyor İnsanın kendisinden sıkılması mümkün olamaz ya hani😂
Woody ozgekzy ben de aynısını dıyorum. Guluyorlar şaka yaptıgımı sanıp. Çocugun yerınde olsam ben de benden bıkarım😀
ozgekzy Uzymom bende şoktayım bi kaç gündür böyle önceden yabancıları görünce ağlamaya başlardı şimdi benden sıkıldığını hissediyorum sabahtan beri mızmız babası geldi yüzü gülüyor sanarsın akşama kadar dayağımı yedi 🙄😂
ozgekzy Mom987 mecbur beni görecek 😂 annemler arada bir gelebiliyorlar şaka gibi bu çocuk nasıl oyalayacağımı şaşırdım
ozgekzy Miniminnak22 ama asla güldüremiyorum sürekli mızmız bağırıyor oyuncaklar müzik dans hiçbirşey tatmin etmiyor çocuğu şimdi babası geldi gülücükler saçıyor ağlıcam artık
ozgekzy Woody hem komik hem çok üzücü ya babasını görünce gülücükler saçmaya başladı resmen gözlerim doldu
birkusannesi ozgekzy benimki de öyle ama başka bi odaya gitmeye kalksam arkamdan ağlaya ağlaya geliyor …
3MelekAnnesi3 ozgekzy ahha cok normal oglumun kucagıma gelme sebebi dısarı cıkalım elimden tutar her seferinde kapıya götürür onun dısında yüzüme bakmaz 😂
ozgekzy 3MelekAnnesi3 ama çok üzücü değil mi böyle olacaksa ben ücretsiz iznimi iptal edeyim oda bakıcı eline kalsın anlar kıymetimi 😂
Woody ozgekzy haklılar ama üzülmeyin. Sıkılıyor onlar da.. Hava güzelleşsin bol bol açıkhavafa vakit geçirin
Betim ozgekzy yeni insanları görmek onun için keşif yeni oyunlar demek ☺️☺️Bıkar mı sizden hiç , onlardan usandığında yine sizi ister çünkü siz onun koruyucu meleğisiniz 🌷🌷