Birmom 21 nisana doğum tarihi aldik ins nasil oluyor boğa erkek bebekleri bende boğa burcuyum özeliklerini tanışıyorum yemeyi duzeni severim rahata duskunumdur🤣
azem1234 Birmom çok kıskanç olur boğa erkekler dedim dediktir 😅😅😅yandınız bende boğayım kızımda boğa hiç anlaşamayız 😅😅😅boğayla boğa aynı evde olmuyor
eymenkerem Birmom minik aşkım boğa 1 mayısta doğmuştu geçen yıl oyle sakin huzurlu bir bebek ki masallah yatması kalkması yemesi içmesi hepsi bir düzende sakin mizacı var cookk seviyorum 🥰❤
Mom079 Birmom benim minik boğam çok huysuzdu hele ilk üç ay anamızı ağlattı gazmanım. 1 yaşına gircek hala huysuz. Tek iyi yönü boğazı oğluşumun ne versem yer maşallah
Birmom Mom079 vallahi sırf yeme yüzünden boğa olsun istedim ins yemesi güzel olur kizim 8 yaşında asiri istahsiz bir cocuk hala ayni
132420 Birmom kardeşim boğa burcu inat dediğim dedik dediği mutlaka olcak olmadan peşini bırakmaz yemek yemez düzgünce bende boğayım yemeğe düşkünüm mesela
Mom022 Birmom benim kızım da 22 nisan. Aynı kendinde saydığın özellikler mevcut ve aşşşırı inat 😄 ama çok uyumlu allah icin ben sevdim bu burcu
sibellllo Birmom benim oğlumda boğa böyle bir inat dediğim dedik görmedim 10 aylık çocuk bana kök söktürüyor inadıyla 😀