Ssevey Bu işlerden anlayanlar var mı aranızda abim bana vekalet verecek ama ben İstanbuldayım o bodrumda bana nasıl vekalet verebilir illa gelmesi mi gerekiyor
Mom62636362 Ssevey Hayır, eşim evlilik işlemlerini yürütmem için Kayseri’deyken vekalet vermişti bana, ben İstanbul’daydım o vakit, kargo ile yolladı vekaletnameyi
Balkizlarim Ssevey yaaa. Kuzum Allah yardımcın olsun ne sıkıntın var bilmiyorum ama anlatmak istediğin zaman bir tık hemen mesajindayim. ♥️biliyorsun yakınızda 🌸🌸🌸
deletedmom1106 Ssevey gelmesine gerek yok noter gidiyor durmu izah ediyor senin kimlik bilgilerinle vekaleti veriyor evragı sana kargoluyor bukadar bizde yaptık
Ssevey Balkizlarim Sağol canım Allah razı olsun beni de dualarında eksik etme ne olur sıkıntıdayım biraz 🤍
Balkizlarim Ssevey elbette elbette her zaman unutma bunu ismin ney canım. 😍♥️ Mübarek aylarda Allah’ım seni Darda koymasın 🌸🌸🌸🌸🙏🙏🙏🙏
Ssevey iki_tospik_annesiii Bende önce cevap verdim sonra bana yazmamış dedim sildim iyiyim canım işte biraz sorunlarım var bu ara bebede 3 gündür ateşli sürekli ağlıyor bende durumlar böyle sen nasılsın napıyorsun paşa nasıl 😍
iki_tospik_annesiii Ssevey kaynanam kovid cnm bizim testler temiz ama temaslıyız malesf 🥺 bi kaç gün sonra tekrar test vericez bakalım
Ssevey iki_tospik_annesiii Ayy inşallah negatif çıkarsınız o nerden kaptı acaba pazara falan gidiyor mu kıyamam bebekte var Rabbım korusun inşaAllah 🤲