Alfaabetaa 2 ay 4 günlüğüz eller ayaklar kıpır kıpır iki üç gündür sebepsiz ağlıyor bir anda katıla katıla atak dönemi böyle oluyor diye duymuştum. Atak dönemi mi bu🧐 dün aşıda oldu onunda etkisi var huysuzlugunda sanırım ama hiç ateşi ve ağrısı olmadı şükür
Med Alfaabetaa bebek bunlar bi anları bi anlarını tutmuyor herşeyi ağlayarak ifade ediyorlar. Atak mı bilmiyorum ben atağa inanmayanlargildenim😂
Doga0202 Alfaabetaa merhaba, benimki de 2 ay 7 günlük ve aynı böyle. Atak mıdır değil midir bilmem ama ben başka bişey sorucam😀 dün aşı oldu demişsiniz,ne aşısı acaba, zamanı gelen bilmediğim bi aşı mı var diue panikledim biraz, geç kalmayalım😀
Ylcmelis Alfaabetaa ben pek atağa inanmıyorum ama kendi bebeğimde şunu farkettim her ay sonnda veya başında huysuzluğu düzeni biraz bozuluyor 🤷🏻🤷🏻
Alfaabetaa Med bende o gillerdendim ama iki gündür yattıgı yerde hiçbişeyi yokken kıyamet kopunca acaba mı dedim😁
Surmeli_ Doga0202 sağlık ocaklarında yapılıyor oradaki ebeyi arayıp sorun isterseniz 3tane aşı yapılıyor