biranne_ Merhaba güzel anneler 8+2 bulantım çok fazla dayanamıyorum kontrole de çok var 🥺 leblebi ayva tuzlu çubuk bunlsr işe yaramıyor şunu denedim iyi oldu diyen var mı ? Lütfen yardım ya 🥺
Merve1134 biranne_ zofer diye ilaç var çok kötü gectigiicin. Doktor tavsiyesi ile kullandım tik diye geçti maalesef bende hicbirsey ise yaramiyordu
Neslierva biranne_ Limon dene istersen canım ,ince ince dilimle biraz tuzla ye ben öyle yapıyordum biraz rahatlatiyordu
F-Betul biranne_ Ben ekmeğin içini alır dıştaki kuru kısmına az yağlı tuzlu peynir koyar yerdim. Sonra doktora gittim ilaç verdi biraz rahatladım. Allah yardımcınız olsun bu bulantılar beni yerlerde süründürmüştü.
F-Betul minikbaykus Ben de bu ilaçla bir tık kendime gelmiştim ama piyasadan kaldırılmış diye duymuştum.
biranne_ F-Betul bende sürünüyorum çok kötü geçiyor çöktüm de oğlum la hiç ilgilenemiyorum o beni daha da üzüyor 🥺
minikbaykus F-Betul Kuzenim yeni hamile doktoru ona da vermiş prilami bize de çok iyi gelmişti. Kalkmamış hâlâ var yanı. Bı sorun isterseniz
uzaydabiryolcu biranne_ deli dehşet kustum deli deli prilam dr hayatımı kurtardı hayattan zevk almıyordum resmen
minikbaykus biranne_ Doktorunuzun tlf numarası varsa. Alabilir miyim diye sorun canım. Etkili bir ilaç. Bir gün içmeyi unutsam 9 kere kustugumu hatırlıyorum günlük. Reçetesiz pahalı bir ilaçtı
uzaydabiryolcu biranne_ canım kullandığım aldığım kadarıyla reçetesiz alınıyor ama doktoruna sor gene
minikbaykus biranne_ O zaman gittiğinde sorarsın canım. Limonlu suyu dene istersen anlık kurtarır yine