GulAkkaya Kızım kolik bebek,1 ay 28 günlük. günlerim çok karmaşık geçiyor. Uyuyor uyumuyor ağlıyor gülmüyor ahh ahhh, geçsin artık Sizler napıyorsunuzzz
Eeisitan GulAkkaya 4 ay 12 günlük kızım youTube anne karnı sesi bebek uyutucu uygulaması ayakta sallayarak uyutma gaz çıkarması için bacak haraketleri ve masaj gaz damlası sabahları 2 çay kaşığı kimyon demleyip veriyorum bol bol kucakta tutma ağlamaması için şuanda aklıma başka bişey gelmiyor bi süre sonra alışıyor insan ağlamalarına ilk günlerde çok panik oluyordum ama artık alıştım ve ben sakin kaldıkça oda sakinleşmeye başladı sanki yavaştan azalmaya da başladı ağlamaları zor bir dönem ama yavaş yavaş geçiyor 🙂
Msbebek GulAkkaya canım ya sanırım benimki de kolik kabullenmek istemesem de 😃😃 belirli saatlerde amansızca.agliyor sadece meme de susuyo.oda emdigini kusuyo karnı tok olduğu için çıkartınca yine ağlama krizleri artık yorgunluktan bayiliyo ama bu geçen hafta aralıksız 6-7 saat sürmüştü smdi sackurutma makinası açıyorum ayaklarına 3-4 saate düştü sanırım kolik dimj 🙄
3children1mom GulAkkaya Allah sabrını versin canım kolik bebekler genelde beyaz gürültü de sakinleşiyor bi dene istersen🙋🏻♀️
Kubraklc GulAkkaya emziriyosan kimyonlu su ic . Sicak suya 1 cay kasiyi koy demle ic. 3 4 kere . Dua ediceksin
Eeisitan Eeisitan buarada bir dönem nebe süresi açıp dinletiyordum youtubedan bazı bebekler kuran dinlerken sakinleşiyor dediler gerçekten de işe yarıyor bu duanın dışında bazen yasin tebareke amme dualarını da dinletiyorum
Msbebek Eeisitan Boş emzik emmeme oluyomuydu sizinki de benim.bebegim.meme de susuyo ağlamıyo emzik verince ağlıyo emzige gaz damlası damlatim.aliyo iki dakka tadı gidince bidaha 😃
sebnemmm-1 GulAkkaya Vallahi canım belirli saatlerde gelen ve 5 saat süren ağlamalar geliyor aklıma. 4.aydayım hala daha arada tekrarlıyor diyebilirim çok zor bir dönem ama buda geçecek eminim. Siyah ekran beyaz görültü kolik bebek müzikleri ile çare buldum bebegin ağlama sesinden yüksek olması gerekiyor o sakinleşince yavaş yavaş duruma göre kısabilirsin.Biz hala daha o müzikle uyuyoruz gayet keyifli oluyor denemeni tavsiye ederim🙏😇