26262626 Ne zaman verilir ve ne kadar verilir kızlar? İlk bebeğim bilmiyorum. Bi de aklımda şey kalmış kuzenim kaynatırdı suyu sonra biberona çekerdi o soğumuş suyu verirdi.
Cheddar 26262626 ek gıdaya başladığında vermeye başladım. Bebek suyu ya da kaynatıp soğutup vermiştim 1 yaşına kadar. Şuan normal veriyorum
Giizz 26262626 6. Ayda ek gıdaya geçince verilir. Çay bardağının dibi kadar verseniz yeter siz teklifte bulunun susamışsa içer
Erolbsr Benm ebem 5 ayda yavaş yavaş yogurt ver dedi o zaman suya da başladım ama cok az mesela bi cay kaşığı zaman gectikce cogalttım. Bende hazırsuyu kaynatıp ılıtıp verirdim ama sonra bebek suyu aldım onu direk veriyorum
SAREyvz 26262626 Bebeğiniz anne sütü alıyorsa su vermeye gerek yoktur ancak mama ile besleniyorsa her mamadan sonra 2,3 çay kaşığı su verilir.
Baharkokulum 26262626 ek gıda tadımlarına başladığında vermeye başlayacaksın. Onda da yarım çay bardağı kadar total de. 🤗
Buseilgnn 26262626 eğer mama kullanıyorsanız her mamadan sonra verilir eğer anne sütü ise verilmez 6 aya kadar
Arhan-Tansu 26262626 ek gıdaya başlayınca vermiştim ama oğlum pek içmiyor 1 yaşında halen içmeyi blmiyor pek
Yesimefe0 26262626 mama veriyorum sadece 1 bucuk ay emdi oglum şuan 3 aylık yani 1 bucuk aydır veriyorum 3 çay kaşığı
Minnossareannesi 26262626 Ben 2-3 aydan sonra her mamadan sonra 1 çay kaşığı kadar su verdim. Şimdi ek gıdaya başladık yine her beslenmeden sonra veriyorum ama artık suluk ile veriyorum ne kadar isterse o kadar içiyor