Rucan Arkadaşlar oğlum 4 ay 10 günlük ve ctesinden beri aşırı huysuz birazda mutsuz gibi ağlamazdı pek şimdi napsam durmuyo napıcamı şaşırdım atak fln yazıyo acaba öyle bişey mi var mı bizim gibi olan ???? Yada yarın dr a mı götürsem bilemiyorum bi yardımcı oluverin lütfen ☹️
Mervebtnrr Rucan bu 4cu ay zor geçecek galiba anlamsizca bi yerini cimciklemissin gibi ağlıyo durmuyo hiç bi şekilde dış mı atak mı ne bnde anlamadım cnm ya
Kuzumveben Rucan ataktan canim bugun hatta 4 aylik olan anneler ile konustuk cogu bebek huy degistirmis benim kizimda 4 ay 14 gunluk emme suresi azaldi baya bazen emmek istemiyor kafasini ceviriyor sonra ben deniyorum emiyor
Busrataberk Rucan bizde 4 ay 12 günlüğüz 2 gündür huzursuz uykusuz gözleri kıpkırmızı uyumamak için direniyoruz. Atak dedikleri galiba umarım çabuk geçer. 🙏
Pinkmoms Rucan bende çok yoruldum valla 5 olduk rahatladık bşr kaç gündür İnan zombi gibi dolaşıyorum ortalıkta geçecek sabret canım
Kahvegerek Yalnız değilsiniz doktorluk bir durum yok atak diyorlar buna bizimki de sabah yüzüme yüzüme vurup durdu çığlıklar atıyor durduk yere oysa ki o kadar uslu bir bebek ki çok şaşırıyorum
Toprakbey Rucan evet canım atak. Bizim daha o kadar olmadı bakalım. Normalde keyifli bir bebek aslında mutsuz değil inşallah kendini yormadan geçer gider.