Hasretsedat Kızlar merhaba. 4ay 22 günlük Bebeğim için Sidefer demir takviyesi kullanacağım. Ama üzerinde 4yas üstü yazıyor. Sağlık ocağındaki hemşire kullanabilirsin dedi ama içime sinmedi. Sizler bebekken kullandiniz mi
BzeynepC Hasretsedat ben kullaniyorm. Kizim 6 aylik ama doktorum suladirarak kullanmalisin dedi. 1 tatli kasigi kaynamis ilimis suya 6 damla kullaniyoruz biz
Themotherofthesungirl Hasretsedat bize de doktorumuz sidefer önerdi kullanıyoruz. 4 yaş yazması sağlık bakanlığı kaynaklı. Bazı reçetelerde belli yaş belirtmek zorundalar bu nedenle. Abim eczacı. Kullanabilirsin demişti. 10 damla veriyorum. Mama yedikten 1 veya 1 buçuk saat sonra 5 damla diğer mamadan sonra aynı şekil de 5 veriyorum. [kabızlık falan da yapmadı çok şükür ayrıca
Hasretsedat Themotherofthesungirl biz de devletin verdiği ilaçlar kabız ve kusma yaptığı için Sidefer i tercih ettik ama üzerinde öyle yazınca tereddüt ettim . Teşekkür ederim
BzeynepC Hasretsedat bende vermiyordum o aylarda.Fakat prospekdustte sulandirarak veriniz yaziyor. Doktora sordugumda birkac damlayla sulandir oyle ver demisti. Kendi tercihiniz.