ikizbabymom Mutfak dolaplarının içine giren bebeler beni tüketti fikir verin valla sinir krizi geçiricem artık nasıl engel olabilirim
Nurtalib ikizbabymom iyi bi kilit al arastir ama bi sure sonra anliyorlar aciyorlar benimkiler oyke her yere kilit yaptim ogrendiler aciyolar simdi her yere ip bagladim acamiyolar o yuzden zor acilan al arastir
ikizerkekannesi ikizbabymom ikizlerim kilitleri bir olup yerinden söküyor başarılı çalışıyorlar ekip çalışması💪🏻 Çamaşır ipiyle bağlanabilecekleri bağladım ben mutfakta işim yoksa kapısınıda kapatıyorum giremiyorlar😅
nursocum ikizbabymom dolap kilidi tak canım ben ayaklandığından beri kullanıyorum bazen açık görse bi koşuşu var görme😂
Nurtalib ikizbabymom senin dolaplarda kulp yokmus ben ip bagaldim rahatladim benimkiler de ikiz bilirim zorlugunu
Nurtalib ikizbabymom bende buzdolabinda sikinti yaşıyorum bi sey alcam diye acsam kostur kostur geliyolar gitmeleri mümkün degil korkuyla dolap aciyorum😂
BeyzaLivaLeyla Monaroka bu çocuklar zehir gibiler maşallah gerçekten hiç bir yaptığına şaşıramıyorum artık samanlığa iğne aramaya gönder bunları kesin o iğneyi bulurlar 🧿♥️
ikizbabymom ikizerkekannesi bende bütün kapıları kapatıyorum ama mutfakta illa bi işim oluyo hiçbişey yapmasam mama yapıyorum pıtı pıtı geliyolar arkamdan
ikizbabymom Nurtalib keşke dolapla kalsalar benim buzluk altta orayıda açıyolar geçici diye düşündüm bıraktım kendi hallerine ama yok anacım tatmin olmuyolar
-TubAsel- Nurtalib 😂😂 aynı durumdayim ne kadar uzakta olursa olsun koştur koştur geliyor buzdolabı açılınca 😂
Monaroka ikizbabymom ununu koyma oraya bacı, benim de deterjanlar falan vardı kaldırdım hepsini sadece leğenler var onu indiriyor
ikizbabymom Tatlican amin Allah razı olsun birine beddua etmek isterseniz ikiziniz olsun diyebilirsin ben öyle yapıyorum😂
Tatlican ikizbabymom Aman ben demiyeyim doner dolaşır kimseyi bulamaz beni bulur 😀😀allah isteyen herkese versin 🤲