Cgdmltr93 Kızım 10 aylık. 20 ye yakın ayakkabısı var. İlk adımlar 19 oluyor diye 19-20-21-22 numara. Hiç birini giydiremiyorum. Üst kısmı etli gibi. Bi de giydirmeye kalkınca ayağını içe doğru katlıyor olmuyor ilerde düzelir mi kaç numara ayakkabı olur. Tabanlarını ölçüyorum ayakkabılar büyük acaba giymeyi mi bilmiyor??
GoGirl Cgdmltr93 su an icin bu numaralar normal aslinda ama ayagi etli kilolu ise deneyerek almalisin kalibi genis ayakkabilar bu sekilde cok bebek oluyor her ayakkabi uymuyor.
daiysdiuy Cgdmltr93 20 aylık oğlum ayak numarası kucuk ama tombul bıde taraklı o yuzden daha önceden aldıklarımızın coğu olmuyor, deneyerek almak gerekli malasef, birde cırt cırtlıların cırt cırtını tam kapatmıyorum
Bebisveannis Cgdmltr93 ya bizim de aynı üstleri tombik ayakkabı girmiyor 😂😂 biz de bir hevesle küçükken almıştık şimdi bir yasında oldu aslında ayakkabı numarası oluyor ama tombiklikten üstleri asla girmiyor 😂
daiysdiuy Cgdmltr93 yeni 20 giymeye basladı, 19 ıken aldığımız ayakkabıda sorun yoktu, 20 ye gecmeye calısınca fark ettık olmadığını. ayagına gore 1 model belırleyın ayagı buyudukce hep aynı modelden devam edın
Cgdmltr93 Bebisveannis aynen aynen ne yapmamız gerek acaba. Büyük alsak bu sefer de ayaklarına büyük geliyor. Güzelim ayakkabılar ne hevesle alındılar 🙁 çok üzülüyorum
Cgdmltr93 Bebisveannis https://resimyukle.link/i/ahdAt https://resimyukle.link/i/ahklQ baksanıza öyle güzeller ki. Giyemeyince insan çok üzülüyor.
daiysdiuy Cgdmltr93 19numaralar hep vıccoydu, nıkeda guzel dıyorlar ama buraya henüz kucuk numaralar gelmedıgı ıcın bakamadım, günü gecırmelık bısı aldım aımdılık. kızınız yuruyor mu, yurumuyorsa acele etmeyin
sariKizim_akKizim Cgdmltr93 model seçiminizde çok yanlış nacizane düşüncem. Cırt cırtlı hafif ayakkabı seçin ağır olmasın
sariKizim_akKizim Cgdmltr93 10 aylık bir bebeğe ayakkabı almaya gerek yok canım birde 20 tane almışsın yazık. Tam bi yürümeye başlasın ondan sonra alırsın acele etme
Cgdmltr93 sariKizim_akKizim hepsi cırt cırtlı ve hafif zaten. Bi tane normal giydirmeli var o da çok rahat spor ayakkabı
sariKizim_akKizim Cgdmltr93 13 aylık kızım 1 aydır evde yürüyor biz yeni ayakkabı aldık oda 1 tane çünkü bir kaç ay içerisinde ayağı büyüyecek gerek yok fazla fazla almaya :)