Silakaradeniz33 Merhabalar 5 aylık kızım var vücudunda isilik gibi şeyler oluştu doktora götürdüm ve süt alerjisi dedi .. süt alerjisi olan bebekler varmı acaba
Bihterycca Silakaradeniz33 1.5 aylıkken kondu teşhis sadece süt değil hem de çoklu gıda alerjisi var oğlumun😕
Cansualmina Silakaradeniz33 2.5 aylıkken başladı bizim de alerjimiz şuan 4.5 aylık 2 aydır diyetteyim süt urunleri ve yumurta tuketmiyorum
Bihterycca Silakaradeniz33 evet kaka tahlili yapmışlardı. 9. Ayda hem kan hem de deri tahlili de verdik. Ama şöyle bir şey oldu deri ve kanda süt proteini alerjisi çıkmadı fakat ben doktor kontrolünde diyet açtığımda oğlumda yine kızaeıklıklar oldu. Yani bazı alerji Türleri bağırsağındaki etkilediği için kan ve deride çıkmadı sanıyorum. Detay bilmiyorum tabi de belki sağlıkçı varsa aydınlatır.
Silakaradeniz33 Cansualmina nasıl bir reaksiyon gösterdi vücudunda soruyorum yanlış anlamayın bilinçlenmek açısından
Silakaradeniz33 Kubra_kckr önce bogazının orası minik minik kızırmaya başladı sonradan kulak arkaları sırtı oldu
Cansualmina Silakaradeniz33 Cnm bizimki bağırsak tepkiliydi cildinde büyük bir tepki olmadı sadece yanakları çok çok az kızarmıştı bizim daha çok kanlı mukuslu kaka gürültülü kaka yapma kusmasi çok fazlaydı gazı çok fazlaydı karın gurultusu vardı gibi şeyler
Silakaradeniz33 Cansualmina oyy kıyamam çok geçmiş olsun bizde cildinde oldu 3 gündür krem verdi onu kullanıyorum baya geçti ama mamayı sevmedi yemiyor doktorda normal mamayı tekrar ver bakalım ama içine vanilya şurubu damlat dedi aklım çok pis karıştı
Cansualmina Silakaradeniz33 Çok saol cnm umarım bütün bebisler çabucak atlatır bizede evolvia RP verdi doktoru başlarda kabul etmek istemedi kızım ama şuan içiyor evet burda duymuştum bende vanilya şurubu veya pekmez pekmezi denedim ama başlarda yine de almamıştı şimdi alıyor artk
aynurrsmsk bnm benişimdede var daha 1,5 aylık sadce emziriyorum süt ürünleri ayran tahin peynir içinde süt olan herşeyi yasakladı artık bisküvi bile yiyemiyorum şaşrdım ne yicemi ne yesem gaz yapıyodu meğwr gaz yapan süt ürünleriymiş 🙁