ikizlerinannesi2985 Minikcasper01 ay ben de bu hafta izlemeye başladım. Çok hoşuma gitti benim, baya sardı😀
Baybymucize Minikcasper01 beni pek sarmadı ne bilim güzel bulmadım ama the rain izlemediysen tavsiye ederim daha salgın yokken izleyip salgın hastalık olsa öyle mi olur diyordum cprona çıktı bıraktım içim dışım hastalık oldu
ebz09 tardis izlerken beyin sınırlarını zorluyor sanki çok cok az bakmıştım kapat kızım sen gibi Müslümana yakışmaz dedim kapattim😂😂😂 son sezonda mi ne olan bi olayın fragmanı gibi biseyi gördüm o ne öyle neyin kafası ya
Mommysharkdoodoodoodoo Ben Netflix almadan önce izliyordum bu kadar meşhur değildi çok severek izliyordum ama bir yerden sonra sıkmaya başlamıştı tam o sırada Netflix aldı ve şaha kaldırdı. Bence finali çok güzel olacak.
Minikcasper01 Mommysharkdoodoodoodoo dedi bir izleyici 😇 bende merak ediyorum instada falan kısa kısa denk geliyorum
tardis ebz09 yani dini boyutuna girersek çıkamayız içinden🙄 anladığım kadarıyla siz açık sahnelerden bahsediyorsunuz. zaten tamamen hristiyan inançlarına göre çekilmiş bir dizi. Ama ben fantastik dizileri seviyorum napam🤭
Balkupummm tardis Bende fantastik , bilim kurgu dizilerini cok seviyorum luciferi burda cok gordum izleyenleri merak ediyorum aksiyonda var mi 🤦
CemreKerem35 Minikcasper01 hayatimda izlediğim an anlamli en kaliteli dizi diyemem tabi ki ama eğlenceli bir dizi . İçinde Polisiye de olması olayı akıcı kılıyor. Sadece aşk çevresinde dönmüyor. Eğlenceli diyalog ve güzel oyunculuklar var . Bence izlenebilir 10/7 bir dizi yani kendim puanlayacak olursam😅