Yagmurr1c Bebeğim 18 günlük son 3 4 gündür çok gazlı bu ilacı aldım sabah öğlen bide dün gece 4 damla verdim gazı hemen çıkarıyor ama balgamlı gibi kusuyor hırıltısı vardı zaten doğduğundan beri bu durumu yaşayan var mı? Bide günde kaç damla veriyorsunuz
Bihterycca Yagmurr1c yanlış hatırlamıyorsam 15 damlaya kadar verilebiliyor ama kilosuyla orantılı olarak. Biz de kullandık oğluma onu 6. Aya kadar bu şekilde bir kusma gibi etkisi olmadı
alpyigit_annesi Yagmurr1c ben 4 saatte bir 10 damla veriyorum canım günde 1 defa da biogaia 5 Damla olarak gazini çıkartıyor ama bazen saatlerce uyumuyo şimdide aguline diye gaz şurubu var onu da deniyorum
Fulyaalinmina Yagmurr1c gazdan kusuyor olabilir bize O ilaç hiç fayda etmedi ya relaktaz aldık her mama yada emme öncesi 2 damla veriyorum çok şükür
Kbra_kaya Güzel bi duş aldır yumuşak bi havluyu ısıt ütüyle yakmayacak şekilde duştan sonra karnını sar rahatlasın çocuk şuan alabilirsen e bebekten kiraz çekirdekleri var onu mikro dalga da 30 sn ısıtıp bebeğinin karnına koyuyorsun çok işe yarıyor 👍
Vilburhal Bizde sab kullandik dogdugundan itibare çok iyi geldi kilosuna gore degisiyor damla suan 4 ayliigiiz sukur gaz sorunumuz kalmadi Sende rezene cayi ic sutune gecer bebegi rahatlaticak imasaj yap bebegine cok iyi gelicek
Angel35 Yagmurr1c bizde 15 günlük olduk 2-3 gündür gaz sorunumuz vardı bizimde doktorumuz bu damlayı verdi günde 4 defa ve 15 er damla içinde de yazıyor zaten böyle kullanılması gerektiği bize iyi geldi 2-3 gündür kullanıyorum gaz sancısını kesti kızımın
ipekk05 Angel35 merhaba bu damlayı her öğündemi 15 damla damlatıp vermiştiniz acaba etkisi oldumu hemen