Egemen26 Kızlar bebeğim 8 buçuk aylık kollarıyla kaldıyo kendisini fakat göğüsünün üzerine zıplaya zıplaya geliyor dizlerini kullanmıyor ya neden böyle sizce
Egemen26 Reyna yani korkulacak bişey değil dimi canım çok sağol böyle tırtıl gibi yapıyo kollarıyla kalkıyo göğüsünün üzerine zıplıyo
Egemen26 Arzumm biliyorum canım sadece beden öyle yaptığını anlamadım kollarıyla göğsünün üzerine zıplaya zıplaya gidiyo önüne bişey koyunca dizlerini kullanmıyor
Egemen26 Ozgeomer57 canım onun için değil kollarını kaldırıp göğsünün üzerine zıplaya zıplaya gidiyo dizlerini kullanmıyor korktum normalim değilmi diye
Ozgeomer57 Egemen26 normal benim ki de önce elleriyle basladi sonradan dizlerini kullandı onlar dengeyi ayarlıyor korkmayın cok akillilar kuzucuklar 🥰
Ozgeomer57 Mom213678 merak etmeyin bende oyleydim şimdi de 11 aylık yürüyen bebek var cevrede benim oğlum 10 gün sonra bir yasinda niye yürümedi hala diye takicak gibi oluyorum sonra akisina bırakıyorum😀🥳
Ayseecm Egemen26 endişelenme canım her çocuk farklıdır kızım 9 aylık olucak karın üstü yatmaktan nefret ediyor hiç emekleme belirtisi yok 😊
Egemen26 Ayseecm evet doğru diyorsun canım bende öyle görünce bi an korktum çünkü tırtıl gibi gidiyo resmen göğsünü pat diye vuruyo yere
Ayseecm Egemen26 belki de oyun yapıyordur benimki de poposunun üstünde sürünerek bir yere gitmeye çalışıyor 😄
Egemen26 Ayseecm ay bu küçükler çok yaramazlar rabnim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize güzel güzel büyüsünler 🥰