Elifmoms aliismom ben emziriyorum doktorum emzirebilirisin dedi. Ama bunun için önce tahlillerinize bakılmalı bütün kan değerleriniz vitaminleriniz iyiyse emzirebilirisin diyor doktor.
Birmartannesi aliismom 10 haftalık geleyim oğlum 14 aylık olacak emiyor doktor bebegin 8 aylık olana kadar emxitebilirsin dedi,,ne kadar emerse emsin mantığındayim,,çünkü o onun hakkı,ne zaman kendi bırakırsa o zaman keserim zaten
Balteknem aliismom doktorum emzirme taraftari degildi ozeldeki devletteki emzir dedi saglik ocagindakiler emzirme dedi malesef emziremedim bana cok dokundu sutumde zaten yaramadi galba git gide kilo almadi dustu birsktik ben 4aylik hamileyken kizimda 8aylikti tam biraktiginda iyikide birakmisiz kilo alimi oldu gece uykusu duzene girdi cok istedim tandem emzirmeyi ama olmadi
aliismom Birmartannesi bende emzirme taraftarıyım cok kilo verdi ama biberon emmeyi de bilmiyor tikaniyor hep..
aliismom Balteknem yaa benimkide zayifladi biliyormusunuz.. ben bugun hamile oldugumu öğrendim.. benimki biberon emmeyide bilmiyor ne yapacağım alisamadi hic ya
BeyzaLivaLeyla aliismom 15 aylıktı kızım hamile kaldığımı öğrendiğimde 3 ay emzirebilirsin demişti doktorum 2 ay emzirdim göğüs uçlarım çok acıyordu çünkü birde kızım çok meme bağımlısı değildi aramıyordu memeyi artık 1 ay önce kestik
Sareeisra aliismom karnındaki bebeğin 5 aylık olana kadar emzirebilirsin . 3 ayrı kadın doğum doktoru öyle demişti bana
Annesizanne aliismom 3 aya kadar emzirilebiliyor diye biliyorum o süreçte de bıraktırmak zorunda oluyorsun
Annesizanne aliismom alıştıracaksın yengem öyle yapmıştı alıştırma bardağı kullandı birşekilde alıştı yani
ppzeynep aliismom Karnınızdaki bebek doğana kadar kucağınızdakini emziriyorsunuz. Karnınızdaki doğunca da ikisini birden emziriyorsunuz. Tandem bu.
Mom0988 aliismom kızım 18 aylıkken hamile kaldım erken doğum riskim vardı önlemek adına 4. Aya kadar izin verdi doktor.Doktorunuz yönlendirir bilgi almadan kesmeyin .🙂