Selamün aleyküm arkadaşlar bebeğim 11 aylık 8 aya kadar çok kiloluydu çok güzeldi iştahlıydi, neyse 7 ayda safra kesesinde çamur, safra yolları tıkanık, sarılık, kaşıntı, beyaz pislik, böbrek taşı, ve safrayı bağlı karaciğer siroz başlangıcı var , baya hastalık çekti ama herşey birden bire oldu yani kucagima alamadığım bebeğim şuan 8 kg belki de 7 , çok çok üzülüyorum neler neler hazırlıyorum yemiyor, sabah sabah çok ağladım , haliyle yoruldu oda aylarca hastanede kaldık hergun kan alındı. Başından tutun parmağının ucuna kadar damar yolu açıldı çok ağlardı kuzum bende onla birlikte, defalarca narkoz aldı endoskopi den emarina kadar, yine şükür, neyse ben ne yapabilirim doktor yaşıtlarına Göre çok zayıf diyor ne yaparsam iştahı açılır artık kahroluyorum sürekli ağlıyor babasını ısıtıyor meme istiyor, hamile olduğum için yakında sütten açmam gerekecek dua edin sütten açılsın artık, şuan bı hortum takıli karnına onunla hayat sürüyoruz, eve geldim belki hastane ortamından uzaklasmak iyi gelir diye ama olmadı hep agliyorum iştah sıfır hızla kilo kaybediyor , o katlanan kollarını şimdi tutamıyorum korkuyorum çok ince , lütfen bana da akıl verin ne yapsam düzelir iştahı açılır kilo alır takıntı değildim kiloya sağlık olsun da, ama doktor çok az kilosu dedi emekleme yürüme de yok hep hastanede olduğumuz için onları da yapamıyorum dua edin bize de , akıl verin nasıl olacak bebeğim nasıl iştahı açılır balık yağı da kullanıyoruz ama tık yok 😭😭