Mora Busragokceberra Ben ocean microfer kullandım yeni kesti doktor değerleri iyi bir sıkıntı yaşamadık kabız falan yapmadı
cydcvk Busragokceberra bende sidefer kullandım tadı çok güzel cici bebe gibi. İçirirkende sıkıntı olmadı. Kabız falan da olmadı yeni bıraktık bizde. Değerlerimiz güzel çıktı
rike-nile-aro Busragokceberra üç üründe iyi ben ocean microfer kullanıyorum diğer ikiside iyiymiş bestiron tamamen temiz içerik, diğerinde tadı için meyve aroması var diye biliyorum
Ozgdfn cydcvk bizede sidefer verdi doktorumuz ama şuan idrar yolu enfeksiyonu olduğu için kullanamıyorum. Ne kadar kullanılıyor acaba bu ilac
Busragokceberra rike-nile-aro Sidefer ve bestiron bu postta hiç işe yaramadı yazmışlar o yüzden kafam karıştı
OzgeOzkan rike-nile-aro mikrofer buzdolabında tutmak gerekmiyor değil mi ? Sidefer kullanıyordum da onu buzdolabına koyuyorduk. Değişiklik yaptım ocean aldım
fatmayt ben ilk sidefer aldim ama kizim sevmedi tadini hatta ondan dolayi yemekleri bile reddettionu verdigimi dusundugu icin degistirdim ocean aldim onda sorun olmadi
Serifeinc4 MAmother ne zaman başladınız kullanmaya peki birde nasıl.kullaniyorsunuz bende aldım ama başlamadım henüz 5 buçuk aylık oğlum
Pelopel Busragokceberra sideferse şeker var diye biliyorum belki karıştırıyorumdur siz de bir bakın. Bestiron içerği temiz ama kızımı şu günlerde çok kusturuyor. Kestim daha bugün bir bakıcam.
Arasannesi Busragokceberra hepsi de iyi.sadece ocean içerisinde şeker var oyuzden kullanmayı bıraktım.bestıron ya da sidefer tercıh edın.ferrumda olabılır