Seyma005 Kızlar doğum yardımı başvurusunu şubatta yaptım ama ptt ye sorduğumda yatmadı görünüyor, e devlette ödeme aşamasında diyor. Ne kadar süre sonra yatıyor siz aldınız mı?
SeverusSnape Seyma005 bize bir tarih vermişlerdi. Atıyorum “20 Nisan’dan sonra alabilirsiniz Ptt’den” gibi bir cümle kurmuşlardı. Ödeme aşamasında yazdığı zaman sık sık gittim ama ödeme gözükmüyordu Ptt’de. Söyledikleri tarihte gidip aldım paramı.
Eyluldila Seyma005 nereden başvuru yaptınız acaba ben çalışanım doğum parası rapor param yattı birde ayriyetten 200 kusur emzirme diye param yattı bundan harici mi bir yardıma başvuru yaptınız
2021annesi Seyma005 ocagin son haftasi basvurduk martin sonunda yatti memur esime 45 gun sonra yatar demisti.
Seyma005 SeverusSnape martın 20 sinden sonra yatar dediler ama hala yok anlamadım neden yatmadığını 🙄
Seyma005 Eyluldila sosyal yardımlaşmadan başvuru yaptım ilk çocuk olduğu için 300 tl yatmadı lazım yatmadı, 232 tl olan emzirme parasını ilk ay almıştım
Seyma005 2021annesi ben şubatta başvurdum bekleyim o zaman bu ayın sonuna kadar olmazsa gider sorarım bi
Mlke301020 Seyma005 sözleşmeli personel misiniz ? Devlet memuru mu? Ben 300 tl aldım ama emzirme parasından bilgim yok
Seyma005 Mlke301020 özel sektör çalışanıyım, emzirme parası 232 tl doğum yaptıktan sonra ptt ye yatıyor her hangi bir başvuru yapılmıyor
Seyma005 Tospikkkk emzirme parası için başvuru yapılmıyor 232 tl ptt ye yatıyor, doğum parası için sosyal yardımlaşmaya başvuru yapılıyor
Mlke301020 Seyma005 hmm anladım sgk dan para alımı da oluyor yazanlar oluyordu o nasıl bilmiyorum ama . Ben devlet memuruyum sadece 300 tl alabiliyorum o yüzden sordum . Teşekkür ederim