Elif00 Hanımlar doktorumuz sade pirinç unu alın sütle yapın dedi pirinç unu kullanan anneler hangi markayı kullanıyorsunuz
Fuathulya Elif00 kaç aylık bebeginiz neden pirinc unu mama kullanıyorsunuz acaba bende pirinc ununu arı mamasıyla karıstırıp yarım su 1 çay bardagıda süt koyarak yapıyorum
2lokum_moms Elif00 mama veriyor musunuz ya da bırakıp pirinç ununa mı gececeksiniz bende mama veriyorum 11 aylık artık pirinç unu verebilirsin dediler ama hiç bilmiyorum
Elif00 Deletedmom_56 sade demi acaba nasıl bugun kullanmaya başlayacm ama bakalım hangi markayı öneriryorlar
Yasminka2021 Elif00 nasil yapılıyor tarif edermisiniz. Kizim henuz 9 aylik sut ve suyla karistirip versem.olurmu
Elif00 Yasminka2021 canım doktorum bana dedi 1 kaşık sade pirinç ununu sütle karıştır pişir sütlaç gibi olacak kızına ver dedi benım kızımda 10 ay 20 günlük
Elif00 ikizbabymom hyr cnm ben 7 aylıktan beni bir çay bardağı veriyordum. Cici bebeye şimdi mamayı tamamen bıraktık süt verecem doktor bebeğin gelişimi büyümesi için daha iyi dedi
Elif00 2lokum_moms biz mamayı dün bıraktık süt vereceğim doktor artık mama verme dedi süt çocuğun gelişimini iyi yapar dedi süt ve cici bebe verecem
ikizbabymom Elif00 yaa bizede 10.ayın bitiminde başlattı her bebeğin sindirim sistemi farklı oluyo demekki