esma5825 Hanımlar bu kitapları alan var mı ? Ben bu çocuk aç kitabını almıştım acıkınca yer de yeni çıktı alıp almamakta çok kararsızım elimdekide güzel ama tarifler birçok yerde var zaten biraz pişman oldum diyebilirim diğeri daha güzel gibi sanki 😕
Zeyyy esma5825 ben hiç kitap almadım instagramda sayfalar var onlardan tarif bakıyorum bi zaman sonra zaten salça yağ baharat koymadan bizim yaptığımız yemeklerden yapıyorum ayına göre dikkat ederek
Eceaydin05 esma5825 ben aldım daha kullanmak için zamanım var ama 😁 içinde çok güzel şeyler var gerçekten iyi ki almışım. Yani internetten de bulunabilir şeyler tabi ama belli bi düzen altında olması benim için daha iyi
Umut1 esma5825 Ben iki kitabı da aldım daha başlamadım ama hoşuma gitti bilgileri filn çok güzel benim ilk bebek olduğu için tecrübesizim biraz o kitaplarda işime yarayacak gibi duruyor
esma5825 Zeyyy ben bazen ne yapacağım bilemiyorum ama bu çocuk aç kitabında direkt tarif var diğeri daha detaylı gibi geldi
Umut1 esma5825 Alerjik bebeklerle ilgili bilgiler var işte süt yerine bunu kullanın yumurta yerine bunu vs gibi şeyler Benim oğlumun da alerjisi var işime yaradı daha çok alerjik bebekler hakkında bilgiler var
Umut1 esma5825 Onlarda var ama dediğim gibi daha çok alerjik bebekler hakkında iştahsızlık hakkında filn 😊
Esrasuleymanoglu esma5825 valla henüz kullanmadım ,henüz tadım aşamasındayız.Acıkınca yer kitabında ek gıdaya girişi çok güzel açıklamış.İki kitapta da farklı tarifler var.Sana kalmış bir şey canım.Ben aldığıma pişman değilim🌼
esma5825 Esrasuleymanoglu aslında bende ilk nelerden verebilirim onu bilemiyorum canım ondan merak etmiştim 🙈
Ravza3018 esma5825 bende aldım canım bu çocuk aç kitabından tarifler güzel fakat hemen elinin altında bulanacak malzemeler değil
esma5825 Ravza3018 kesinlikle tarifler çok güzel ama bulmak sıkıntı birde bir tarifte yazanı tek tek denemek zorunda mıyoz onu bilemiyorum 🙄