NNF19 Alerji testi osu busu herşeyi yaptık bir şey yok. Antibiyotikli kremde kullandık anında geçiyor ama tekrar yine aynı. Cildimi hassas varmı bildiginiz krem birşey ?😢
Ipek19 NNF19 canım.kızım küçük ken benim kızda da olurdu eşimin sakalindan bide parfümden oluyordu cildi çok hasassti
Sdf123- NNF19 teni çok hassas demmekki çok öpülmesin bildiğim krem var am kortizonlu onlarda zararlı bildiğim kadarıyla geçmiş olsun
Kolikbebe Musteşa stelpopia kulanın rahatlatıyor bebeğinizde atopik dermatit var bazı bebeklerde testler de çıkmıyo ama alerjisi var bişeye belli yumurta süt en cok alejenler
Fun NNF19 yaaa okadar tatlı ki ♥️ Bi tanıdığımın kızıda aynısını yaşadı iyi bi doktora gittiler bi çok şeye alerjisi çıktı onları kestikten bi süre sonra iğleşti bidaha çıkmadı
alchn NNF19 benim 16 aylık oğlum var halen bu şekilde olur yüzü nedir bende anlamadim bi türlü okudum mu geçer biraz kalabalik olsun ev es dost. Geldimj hemen kabarir ve dağılıyor benim oğlum sonra kirmizi geçiyor ama kuru kuru kalıyor krem suryorum hep nemlendriyorum
Semanurdemir NNF19 benimde kızım da oluyor cildi çok hassas doktorumuz fucicort krem verdi kullanıyoruz geçti ama çok dikkat edilmeli hassas olduğu için tekrarlaya biliyor
NNF19 Semanurdemir ne zamana kadar böyle hassas dönem oluyo kullansıgım kremde iyi geliyor ama ertesi güne aynı😔
Verauygl NNF19 çok geçmiş olsun canım. Kızımın boynunda oluyordu ama çok daha kötü hali. Korkuyordm boynuna bakarken. Hametan, fito, ve travazol krem verdi doktor. Fito ve travazol çok iyi geldi. Fito sabah sürdüm travazolu gece sürdüm.