Mery1920 Merhaba anneler bebeklerinize kan damlası veriyor musunuz kızım 4 aylık oldu aşısı vardi bugun sonra hemşire kan damlası al dedi eczaneden
Themotherofthesungirl Mery1920 sidefer kullanıyorum gayet iyi ne kabızlık ne huysuzluk hiç birşey yapmadı. Abim eczacı ocean veya sidefer 3n iyisidir dedi. Doktorumuzun yönlendirmesiyle sidefer başladık.
Yarim_Kilo_Kiyma En_guzel_yanim 🙄 sağlık ocağında vegaferon verildi demir ilaçı olarak, ama içeriği temiz olmadığı için doktorumuz başka ilaç yazdı. İkisinin farklı olduğunu ilk kez duyuyorum
Yarim_Kilo_Kiyma En_guzel_yanim 🙄 sağlık ocağında vegaferon verildi demir ilaçı olarak, ama içeriği temiz olmadığı için doktorumuz başka ilaç yazdı. İkisinin farklı olduğunu ilk kez duyuyorum
CilekRecelim En_guzel_yanim genelde diye o yüzden dedim :) tabi ki bazı çocuklara yapmıyor ama genelde kabız yaptığını söylüyor kullananlar
En_guzel_yanim CilekRecelim hemşirede söyledi bize. İshal ya da kabız yapabilir. Dedi. Yaparsa başka damla kullanırız demişti
Yarim_Kilo_Kiyma Themotherofthesungirl Acabaa abimize sorarmısınız. Vitagil marka nasıl hem d vitamini olarak hemde demir ilaçı olarak başladık. Normalde ocean d+k 2 vitamini olarak kendime kullanıyorum kalite olarak eşitler mi?
En_guzel_yanim Yarim_Kilo_Kiyma vegaferon damla kırmızı mı. Kırmızısıyla kan damlası bacım. Nasıl demir ilacı oluyor