Fatos2222 Meraba arkadaslar 4 aylik bebegimde konak var kafasinda nasil cikar yağ sürdum kac defa cikmadi ama
BusraS Fatos2222 merh Fatos2222 zeytin yağı benim bebeğimin konağını besleyip derisini sarartmıştı,önerim bebe yağı ve hindistan cevizi yağını sürmeniz ama deriye indiğine emin olun saçlardan kulak pamugu ile ovarak sürdüm 1 saat bekletip yumusatıp ince dişli küçük tarak ile tarayıp deriyi kaldırdım kepek gibi oldu 2-3 yıkamada geçti çok faydasını gördüm umarım sizede iyi gelir🙏🏻
Kvrckanne Fatos2222 duştan yarım saat önce zeytinyağı sürün beklesin. Sonra tersten tarayın pıtır pıtır sökülüyor sonra da yıkarsınız miss
1mom04 Fatos2222 zeytin yapını sür beklet yarım saat kadar sonra iki taraflı taraklar var sık dişli onunla yavaş yavaş tersine doğru tara ama sakın kazıma şeklinde yapma onlar zaten kalkmış olacak tarak saçtan ayırmaya yardım ediyor
hulyadurmus Canım benim bebeğim de de vardı baya vardı hatta banyodan yarım saat önce zeytin yağı ve karbonat sürüp bekletiyordum. Banyodan sonra fırçalı tarağı ile tersten tariyordim. Çıkıyordu bir iki uygulamadan sonra geçti 🌸
Fatos2222 hulyadurmus bende 1 saat bekletiyorum yag surdukten sonra ama taramiyodum bide oyle deneyim tarayim baklaim
duru2603 Taramadan cıkmaz canım. Yavaş yavaş tara hep aynı yöne degil bir noktayı aşağıdan yukarı sağ sol her yöne tara. İki üç yıkamada geçer gider. Ben yağ bile sürmedim banyo sonrasi yumuşakliği yetiyordu ama ince uçlu tarakla fırçayla değil