_prens_prenses_annesi Mhmtzym bugün cuma mi bin günü mu bu gün 😳😳😱 ben günleri sapıttım iyice ya bende gideyim bakayım kalan olduysa alirim
3children1mom Mhmtzym Baktım sadece ihtiyacım olan bisey yoktu melamin kaşık altlığı aldım bir de kizlara abur cubur 😂 Oyuncaklı battaniye cok hoşuma gitti ama evde tam 10 tane battaniye var her çeşidinden 🙈 3 cocuk olunca
_prens_prenses_annesi 3children1mom hiç birşey bulamadım adam akıllı iyice sapıttım ben inanın anneme yarın 8 mayıs kandil diye söylüyorum 😳😳
ilkgozagrimmm Mama sandalyesi iyi mi ya ? Ben dün başka bir yerde gördüm onu. Çok dandik gibi geldi gözüme
Arasannesi Mhmtzym ksilofon gelmıstı kimse yüzüne bakmamıs hepsı kalmıs aldım ben de oğlum sesleri sevdıgı için.şuan oynuyor cok hosuna gıttı😀 iş bankası yayınları birkaç kitap ve 5 li ahsap geometrik şekillerden alabıldım. Tren ve köpeği kaçırdım🙂
Kkorkmaz_87 Silikon önlük, güvenlik kilitlerinden 2 tane , eğitici kitapların hepsini aldım sanırım🙈 birde klisofon aldım.pijama takımı ve tulum ile triko battaniye de almıştım ama bizim oğlana küçük gelirdi kalıpları dardı çünkü o yüzden iade ettim 🤷🏻♀️