Aezgi 11 gün sonra 4 aylık olucaz son 3 gündür aşırı salyası var heryeri su oluyor normalde eli hep ağzımdaydı ama son zamanlarda resmen yumruk yapıp emiyor dişi erkenmi gelicek acaba ilk bebeğim hicbi tecrübem yok 🙄
Balkizlarim Aezgi olabilir canım İnci gibi Dişleri olsun inşallah 😍☀️☺️ benim ortanca kızımda öyleydi. 5 aylık Ken ilk dişi çıkmışt🦋
En_guzel_yanim Aezgi benim oğlumda 4 aylık sürekli eli ağzında dün diş kaşıyıcı aldık. Salyaları hiç durmuyor. Günde 3 4 kere önlük değiştiriyorum. Diş çıkarıyor olabilir. İnci gibi dişleriniz olsun. 🥰😊🤎
Aezgi En_guzel_yanim amin canım cok tesekürler insallah sizinde öyle olurr kolay atlatırız bu diş dönemini🥰🥰
En_guzel_yanim Aezgi inşallah kolay atlatırız ya. Benim elimi falan bazen ağzına götürüyor. 😟🤷🏻♀️ Ama diş çıkaran bebeklerde ateş falan olur diye biliyorum. Oğlumda ateş falan yok. Sadece salyası çok akıyor birde çok kaşınıyor. Eli hep ağzında
Aezgi En_guzel_yanim yani benimkide öyle ateşi yok cok sükür ama el hep ağızda benimkininde aslında her bebek farklıdır insallah atesleri olmaz
hulyadurmus Aezgi bizim 3 ayından bu yana söylediğiniz bütün belirtiler var 7 aylık olduk ama hala diş yook🙄 Doktorumuz damaklar şişmiş heran gelebilir yada çektire bilir dedi çekiyoruz 😒
GizemHazal Aezgi olabilir canım baktın mı hiç beyazlık varmı damağında bide ben kehribar taktığım çık üstü hiç ıslak olmadı salyasını baya kesti ama ağrıya iyi geliyor mu emin değilim
Aezgi GizemHazal evet cok hafif var beyeazık nerden almıstınız acaba kehribarı bende almak istyorum ama piyasada cok sahtesi var güven olmuyor