aysegulsuerdem Sevgili anneler merhaba benim kızım 3 aylık 1 ay önce bir doktora gittik ve doktor kilo alımı olmadığı İçin beni tribe sokup mamaya başlattı ve şuan kızım meme reddi yaşıyor. Doktoru değiştirmek istiyorum kilo alımı olmasa bile sağlıklı olması benim için yeterliydi ama doktor tribe girince bende üzüldüm ve mamaya başlattım evet kilo alımı oldu ama ne yazık ki 3 gündür meme emmiyor. Sizlerden tavsiye almaya geldim Ankara’da olan anneler doktorlarınızdan memnun musunuz ?
Babybloom aysegulsuerdem özel doktor ister misiniz bilmiyorum ama tobb hastanesinde Elif Güney, ve özel muayenehanesi olan Yelda Mumcu var. İkisi de çok iyidir
AysOmer Biz de tıp fakültesinde Öğretim görevlisine gidiyoruz(ücretli Ama Özeller kadar değil) doktorumuz Emel Okulu. Doğumdan sonra yoğun bakım sürecimiz oldu. Yoğun bakımdan çıktıktan sonra o stresimi en aza indiren hatta şimdi o günleri unutturan emin ol ki bir doktordur. Aklında ne varsa Sordugun zaman sabırla cevap veriyor. çocuğuma karşı çok candan.
Can-1can AysOmer hangi tıp falültes aysegulsuerdem Ankara üniversitesi tıp fakültesiymiş internetten baktım 😉
Babybloom aysegulsuerdem 400-500 arasıdır fiyatlar snaırım. Sigortam karşıladığı için çok hakim değilim
Serifeinc4 aysegulsuerdem aaa sizi instagramdan da takip ediyorum çok beğeniyorum 🥰 biz eryaman hastanesinde yusuf ziya odabaş doktorumuza gidiyoruz bu ay 3. Olacak doktor yaşı büyük olmasına rağmen enerjik birisi daha tam anlayamadım ama sordugum sorulara falan güzel cevap veriyor çok öyle hastane doktor seçen biri değilim çok da irdelemedigim için heralde beğeniyorum
Ayselinka Liv hospital Hidayet Katipoğlu, instagramda uzm.dr.hidayetkatipoglu ile takip ederken yapılan yorumları okudum. Inanılmaz ilgili,sevecen, 7/24 ulaşılabiliyor olması ayrı bir avantaj