ZumrAsel Sorum yukarda, farklı bir ile gideceğiz o yüzden sormak istedim. Bebeğim alerjik ama neye alerjisi var belli değil? Memleket de alerji doktoru yok, gideceğimiz yerde de yok. Özele de durumumuz yetmiyor o yüzden yardımcı olursanız sevinirim.
3MelekAnnesi3 ZumrAsel malesef cnm alerji bölümüne yönlendiriyolar genelde ama ilden ile fark eder mi bilmem
HilalGokalp ZumrAsel devlette alerji bölümü var. Çocuk doktoruna gidiyorsunuz o alerji için kayıt açıyor daha sonra alerjiye randevu alabiliyorsunuzz. Onlar test yapıyor
Zeyna_ ZumrAsel yapıyor canm. Ozel muayene gittim gecen hafta çocuk doktoru yaptırdık. Pazartesi sonuçları için arayacak
ZumrAsel HilalGokalp devlet de yok ya malesef, Kastamonu’dayim ben burada yok. Çevre de bir ile gideceğiz orda da yokmuş.
HilalGokalp ZumrAsel doğrudur alerji bölümü bulmak çok zor. Özele gideyim desen hem pahalı hemde özelde bulmakta zor
HilalGokalp Dogabebekkk benim ki gittiğimde 5 aylıktı 2 aylık bebeğe bile yapıyoruz dediler. Ben alerji testi yaptırdım ama çıkmadı birşey
ZumrAsel HilalGokalp tabi aynen öyle , 1 yaşına 1 ay kaldı biz mecbur yaptiricaz artık bir şekil de. Kızamık aşısı olamadı çünkü , yumurta alerjisi var mı yok mu diye bakılması lazım. Aksi halde aşısı kalacak.
ZumrAsel HilalGokalp yumurta alerjisi olunca yapmıyorlar ebe söyledi 9. Ayda yaptiramadik 1 yaşa kaldı