Asminko345 2 ay 15 günlük ooğlum var 9 da yatıyor 11 de benim uyku saatim 11 de ya emziriyorum yada mama veriyorum sonra uykuya geçiyorum günün vermiş yorgunluktan dolayı sadece oğlumun ağlamasına kalkıyorum alarma kalkamıyorum ve kalkması gece 4 buçuk 5 gibi oluyor sizce uyandırmam gerekiyormu artık 🤦♀️ Tecrübesizim kızlar🤦♀️
Durukubra Asminko345 bence uyandır benim bebegim kalkmıyordu daha kucuk bebegin ve en fazla 3 saatte bir emzir çok uzun süre o canim bende kaldirmiordum zayifladi 😣
Cemkuzusu Asminko345 aç kalmaz merak etme, ben de 2,5 aylık olduğundan beri hiç uyandırmıyorum acıkınca kendisi uyanıyor bazen 6-7 saat uyuyor. Doktor uyku da besin kadar önemli büyümesinde dedi o yüzden uykusunu bölme yavrucağın bence.
Deletedmom115 Asminko345 Aç kalma süresi o kadar uzun değil bir şey olmaz o zaten aç olduğunda kalkıyormuş
Merve201119 Asminko345 canım bence kaldır acıkınca kendi kalkar diye bende düşünüyordum ilk bebeğimde tecrübesizdim ama doktoruma sorduğumda mutlaka o uyanmasa dahi üç saatte bir emzir demişti kan şekeri düşer demişti
Alyaveannesi Merve201119 ben kaldırıyorum ama acikmadigi icin geri uyuyo cok emiyo yatmadan önce o zman cok uyuyo
Esrakarakus Bencede fazla ben 3 saatten fazla aç kalmamaları gerektiğini duymuştum kan şekerleri düşermiş ve daha cok uyurlarmış daha fazla aç kalırlarsa, acıkmıyor demekki ama siz bence alarm kurup 3 saatte Bi verin en azından
Brglbray Benim oğlumda aynı şekildeydi ben doktora sorduğumda gayet iyi karni doyuyor ki uyuyor demişti sarılık riski olmadı oğlumda hiç doğduğu günden beri kendisi acıkıp uyandı şuan bile öyle aç kalsa uyanır emin ol doymasa uyanır.
Alyaveannesi Asminko345 yok canim ben kendim mesela cok uzun uyudu diye uyurken emzireyim diyorum agzini acmiyo utanmıyoda kendisi acikinca çığlığı basiyo zaten o zaman ne guzel emiyo
diloska Asminko345 2.5 ay bence kendi uyanması için uygun acıktığında uyanır zaten ben öyle yapıyordum açıkçası herhangi bir kilo kaybı ve olmadı çok şükür
Yavuzumunannesi Bebeklerin büyüme hormonları en çok uyku esnasında salgılanıyor yani beslenmesi kadar uyuması da çok önemli..ilk kırk gün için iki saate bir önemli ama daha somrasında bebek zaten acıkınca uyanıyor..hatta kendi uyanmadan siz uyandırırsanız büyük ihtimalle huzursuz olacak ve hiç emmeyecek uykuya dalamayacaktı
Melisam Asminko345 çok normal canım 5 saat fazla değil bende 2 aylıktan beri hiç gece uykusunda kaldırmıyorum zaten 4,5 saati geçemiyor kendisi kalkıyor