OzgeOzkan Kızlar iftarda sahurda kolaylık olması açısından haftasonu birşeyler hazırlamak istiyorum ama neler yapabilirim fikir verin lütfen..
Ikrazumra19 OzgeOzkan ben sarma sardim dun aksam bu aksam da borek yapip aticam dolaba basksa aklima gelmiyor
bebekzeynep OzgeOzkan hazr yufkadan börek açma poaca tahinli ve katmer bunlar sahur için iftar içinde mantı ve sarma var benim için sahur daha önemli 😊
ueums OzgeOzkan Ben sahur için bol bol börek yapıp atıcam buzluğa bir de patlıcan yemeği fasulye tarzı yemekler var buzlukta hemen et ya da kıyma ekleyip hazırlarım kızımın durmadığı günler de onun dışında sahur için yatmadan sofrayı hazırlarım artık kalkıp şipşak geri kalanları hallederim inşallah planlar o yönde
petek-badee OzgeOzkan biz fiks muhakkak yumurta ve kahvaltılık İllaki yanına insan doyurucu şeylerde istiyor sigara böreği pişirip fırında. Buzluğa atıcm Daha sonra dilim tost ekmeğine minik pizzalr yapın o çok basit. Börek harici pekde bsy olmuyor sanki gece
Sadekahvem ueums Benimde bir sürü konservem vardı 😔 hepsini kullanmışım Ramazan’ı hiç dusunmedim. Yorgun olunca çıkarir yapardım hemen 😔
NurrC Buzluğa birşey atmanıza gerek yok aslında özellikle börek. Tavada yapıyorum ben yufkadan hemen sahurda çokta pratik oluyor
Sadekahvem OzgeOzkan İclikofte, bulgur köftesi, yaprak sarma Tava böreği çok pratik oluyor 👍🏼 onuda buzluğa attım Gözle yapicam birazcikta ☺️
ueums Sadekahvem Ben de bitirmiştim annem yolladı saolsun kızımın durmadığı gün gerçekten çok kolaylık oluyor
Asilinannesiiiii OzgeOzkan Fasulye nohut haşlayıp koyduk. Dolma dordurduk. Taze fasukye ve bakla pisirirp koyduk. Hatta börek ve tatlı yaptık onları bile paketleyip koyduk buzluğa :)
Balli_pastamm OzgeOzkan Yaprak sarması,manti,kofte yuvarlayip attim dolaba ,Normal et koftesi sekil verip dondurdum attim dolaba Gece icinde pogaca ve sigara boregi yaptim
ahkalbimm OzgeOzkan ben sirkeli börek yapıyorum buzluğa atıyorum bazen sahura bazen de iftara kızartıyorum dolma sarıp attım buzluğa erzurumlu olduğumuz için her günün tatlısı mutlaka kadayıf dolması oluyor o da sarılıp buzluğa atıldı Bi de ramazandan önce günlük menümü listeleriz eşimle ne pişirsem derdine düşmemek için 😂😂
Yerfistigininannesi OzgeOzkan ben mantı attım. sarma sarabilirsem saracam. İftar için börek sahur için hazır yufka ile gözleme yapıp atabilirsiniz mesela dün hamburger ekmegi yaptım kalan hamur pogaca yapıp attım. Anne köftesi kadınbudu köfte nohut fasulye falan haslanmış buzluga atılabilir ben yapıyorum aşırı pratik
Sadekahvem Yerfistigininannesi Sıradaki gibi yapabilirsiniz. Haşlayıp sarımsaklı yoğurt, sarımsaklı domates sosuyla yada patatesli hafif sulu bir çok yemeğini yapabilirsiniz. Avuç içi kadar yuvarlak yapıp yumurtaya batırıp kızartıyoruz bu şekilde sahurda çok tüketiyoruz, her yemeğini çok seviyorm.
Babybloom OzgeOzkan yıllardır sadece bir bardak süt ile tutuyoruz orucu hem midemiz rahat ediyor. Hem de yiyip yatıp kilo almıyoruz
OzgeOzkan Babybloom bravo size. Sahurda yiyince tıka basa sonra rahatsız oluyor insan cidden. Biz de tok tutucu şeyler yeriz abartıya kaçmadan süt yumurta vs.