makbulebarak47 Arkadaşlar merhaba :) BİM’e bugün mama sandalyesi geliyor kullanan var mı memnun musunuz
AyazMerve makbulebarak47 Ben de burada bekliyim 🙂 a101 dekiyle aynı mı acaba farklıysa hangisi daha kullanışlı ? Bilen var mı 😁
Bsrbkts makbulebarak47 Elimde chicco mama sandalyesi var. oturma yeri ve tepsi arasında inanılmaz mesafe farkı var kızım 11 aylık hala rahat değil. Bimdeki tarzında bi ürün aldım ooohh beee dedim. Hem pratik hem hafif hem de çocuk içinde rahat etti. Diyeceklerim bu kadar
3children1mom makbulebarak47 Bugün baktım ama kutudaydı 4 kutu gelmiş alacak olsam gelmez o kadar ve ilk girenlerdendim. Kizimi okula biraktiktan sonra gittim herşey duruyordu 5 dk sonra hurra bi geldiler kapış kapış 😂 Bim e gelene benzer ebebekten almıştım sağlam 2 kızıma da kullandım birde kanz var sanırım kanz sadece katlanır özelliği güzel birde geniş olması 😌
Newmom2020 Bsrbkts onu ayarlayabiliyorsunuz aslında bende de var 4 kademeli 3’te tutuyorum çocuk çok sıkışmasın diye
zeyneps034 Bsrbkts bendede aynı şekildeydi chicco büyüktü gittim BİM’den aldım 8 aylık kuzum rahat etti
YelizDmr Bende aldım geçen BİM’e gelmişti ama kullanamadık daha 4 buçuk aylığız bi arkadaşım kullanıyor çok memnunum demişti
Bsrbkts Newmom2020 ben o kadar evirdim çevirdim bı turlu oturma yeri ve tepsinin ayarlama yerini bulamadım. En sonunda pes ettim. Video falan izledim hatta tüm fonksiyonlarını göstermişti ama tepsi ve oturma yeri ayarını göstermedi.
Hibou Aslında görünüşte sağlam ayakları vs boruları kalın tepsisi çıkıp yıkanıyor. Kızım geçenlerde yüz üstü düştü sandalyeden bidahada kullanmaya cesaret edemedim. Babaannemizin hediyesiydi
Aselimmm47 makbulebarak47 pilsan marka ise ben memnunum tepsi yeri çıkıyor rahat yıkıyorum bebeğim de rahat içinde sadece altına bir minder almak lazım
Newmom2020 Bsrbkts tepsinin size bakan tarafında tepsinin alt tarafında bir mandal oluyor sertçe bastırıp tepsiyi çekerek ayarlıyorsunuz sizde ki de öyledir diye düşünüyorum