Oykum_27 Bebeğim 5 ay 15 gunluk 4. Ayın sonundan beri geceleri saat başı bazende 2 saatte bir kalkiyor sizin bebislerde durum nasil ? Ve 1 aya kadar 3 saatte 120 cc mama içerken simdi 2 saatte bir 60 cc anca içebiliyor neden olabilir 😑
h_yigit2 Oykum_27 merhaba canım diş belirtileri olabilr çünkü bizde ilk dişimizi 5 ay 8 günlükken çıkardık 2.dişimizde 5 ay 15 günlükken çıkmıştı bu aralar yine geceleri 100 kere kalkar oldu şimdide uyanık kendi kendine seslenişler yapıyo agulanıp bağırıyor 8 ay 14 gün oldu paşam Allah yardımcımız olsun inş🙏🙏🙏
Kk41 Oykum_27 Aynı durumdayız sürekli uyanıyor emerek geri dönüyor uykuya😫 5 ay 7 günlük.Hacıyatmaz oldum🤣
BigeUmay2020 Oykum_27 4 ay 10 günlük bizde de durum aynı uyku gerilemesi diyorlar 5 ayda eğitim alacaz instagramda ninni uyku var belki faydasını görürüz 🤷♀️
Oykum_27 h_yigit2 oooy masallah canım 🧿 eli sürekli ağzında az mama icip geri uyuyor ama ben o kadar yatıp kalkmaktan artık tersim dönüyor 🤣 Amin canim allah tüm annelerin yardımcısı olsun 🤲
h_yigit2 Oykum_27 aynen bizde emer 1 saat sonra geri kalkıp elleri ağzında sanki ağzı kocaman olacak gibi hiç çıkarmıyor ellerini su da çok içiriyorum ek gıdada devam ediyoruz huzursuzluğu yok şükür sadece diş sancısı bence inş geçer bu zamanlar rahatlar yavrucaklarımız🙏🙏🙏🙇♂️🙇♂️🙇♂️
Oykum_27 ikizbabymom arttirdim kiz 90 cc iciyordu 120ye arttirdim sonra zilli icmememeye basladi elleriyle itiyor biberon bugün iyidi biraz beslenme konusunda ek gidaya basladik hayırlısıyla bakalm😃