Talharas Bugün 3 günüm hala vücudum ağrıyo iğne batırıyolar sanki ağzımin içi leş durumda ilacı icmeden nasıl atlattiniz yatsam yatamıyorum kalksam kalkacak dermanım yok
Mirac_ozge Talharas bişey sorcam cnm benim dünden beri acaip bogaızm agrıyo acıyo gibi bide az burnum tıkalı korkuyorum ya oldumu sende
Prnssannesii Talharas Hamileyken atlattım canım ilaçsız sadece parol alarak inşallah sende atlatırsın bir an önce çok geçmiş olsun
ftsdmrhn Mirac_ozge ben hamileyken oldum. Boğazda karıncalanma ve koku tatta azalma oldu ha birde şelale gibi burin akıntısı. İlk bende nezle zannettim de tat koku gidince kesin covid
Talharas Mirac_ozge benim hiç bi belirtim yokken testim pozitif çıktı ama şuan vücudum ve boğazlarım çok kötü
Angellove94 Talharas süt zencefil zerdeçal c vitamini keçi boynuzu pekmezi kuruyemiş yüksek vitaminli yemekler en önemlisi de su bol bol su için geçmiş olsun
Mirac_ozge ftsdmrhn suan sadece boğax ağrısı ve burun tıkalı ama test veririm 2 yasında oğlum var ondan korkuyorum
ftsdmrhn Mirac_ozge ya illa ki covid diye bir şey yok ama eğer olduysanjz da korkmayın ben 37 haftslik hamileydim o bahsettiğim belirtilerden başka bir sorun yaşamadım çok şükür,ilaç falanda kullanmadım hamilelikten dolayı.
Mirac_ozge Talharas benimde bogazım öyle bildigin gribim suan eşim yaptırdı sabah cıkmadı sadece bogaz acısı vardı