azem1234 Saç dökülmesi neden olur oğlumun beşiği sabah baktığımda acayip derecede saç oluyor bilen bi cevap verebilirmi
asyababy20 azem1234 Mrhaba canm bildiğim kadarıyla anne karnındaki oluşan saçlar dökülüyor yerine yenileri cikicak bizim kızında 2 aylıkken dökülmüştü yerine yenileri çıktı
Lalelia azem1234 benim kizim kel oldu resmen 🤣zaten azdi doktor dokulmesi normal 6nci ayda duzene girecek saclari geri gelecek dedi herbebekte dokuluyor canim korkma
eymenugur_721 azem1234 cnm bnm oglumunkide çok dökülüyordu sıfıra vurdum saçlarını şimdi yeni yeni çıkıyor
asyababy20 azem1234 Yok olmaz canım yenileri çıkacaktır (mesajı ginderememisim taslakta kalmış kusuruma bakma lütfen)
sumeyraoz BiZimde oyle ıcın rahat olsun bu her bebekte olur bildiğim kadarıyla aklına baska bısey gelmesın :)
Gamze1761 Dogum saçlari sökülüp yerini yeni saclara bırakıyor. Korkulacak bisey yok. Bir ay sonrada seninkiler dökülmeye baslar.
eymenugur_721 azem1234 hiç bir şey olmaz cnm için rahat olsun bence vur o tüyleri felan boğazına kaçmasın diye ben ne zaman kalsam bebeğimin emziginde bile saç vardı korkudan gidip koruyuculu aldım