asyaninannesii Merhaba arkadaşlar. Sudokrem in yapısını biliyorsunuz katı krem formunda. Ben hep 60 Gr lik alırdım bu defa 125lik aldım fakat gelen sudokrem değil sanki arko krem gibi akışkan formda ve asla sudokrem in kendi kokusuna sahip değil. Diyorum acaba kutudan kutuya formu değişebilir mi yada bozuk mu veya sahte ürün mü. Siz ne dersiniz? İade sürecini başlattım. Birde bu ürün bebek ürünü yani ya derisine zarar verse? Zaten pişik için kullanmak için aldığım ürün daha kötüsünü yaparsa aman kafamda deli sorular…
Fatma69 asyaninannesii yeni aldım büyük ambalaj baya katı, daha önce küçük ambalaj da kullandık o da katıydı sizin ki neden öyle oldu acaba
gokaybulutbey asyaninannesii asyaninannesii ben 400gr aldım 125gr yapısı katı sıcakta çok kalınca da yumuşuyo
Mls2121 Ebebekten alıyorum devamlı aynen katı bı halde olması lazım hem küçüğü var şuanda hem büyüğü ikisinide kullanıyorum aynı yapidalar
asyaninannesii Mls2121 kremi elinize sürerken bastırarak alıyorsunuz degilmi? Kutunun içinde hareket etmiyor krem? Bu büyük olan sallanıyor kutuda resmen
Zeynep11 asyaninannesii benim takip ettiğim bir eczacı, İnternette satılan çoğu krem, ilaç vitamin vs sahte diye paylaşmıştı. Hatta trendyoldan alınan bi kremle eczanedeki aynı kremi karşılaştırmıştı, kutusundan bile belli oluyodu sahte olduğu.
Oznurckose1 asyaninannesii trendyolda değil ebebekte veya eczaneden alın bu tarz şeyler sahte gelebiliyor farketmebiz çok iyi olmuş. Bu tarz şeyleri oradan almıyorum en son kendim için aldığım maskara sahte çıktı midem bulandı artık
Nesrincente asyaninannesii bende trendyol dan aldım da sıvı degıldı dedıgın ız gıbı kat5ı bı kıvamı var
Gin asyaninannesii son kullanma tarihini kontrol ettiniz mi? içinize sinmiyorsa kullanmayın, bozuk falan olabilir😬
asyaninannesii Zeynep11 alırken bir tereddüt ettim içime doğmuştu sanki. Ama hiç sahte ürün çıkabileceği aklıma gelmedi
Minel-_-3404 Zeynep11 merhaba.o konuda ne kadar doğru söylüyo bilemem ama eczanelerde dolandirici olmuşlar(ufak bi kesim haric )resmn nerden nasil millten para alabiliriz diye .sacma sapan herseye fazla fazla para aliyolar.
asyaninannesii gokaybulutbey sıcakta yumusayacak bir ortamda değildi ama hadi diyelim sıcakta yumuşadı kokusu sudokrem kokusu değil. Kremin kendi kokusunu ben beze yaklaştığımda alıyorum bunun kokusu resmen arkokrem kokusu
Duygusuz asyaninannesii gecende biri yazmıştı burda trendyolda aldım bildiğin tras köpüğü koymus lar içine diye
birfincantuzruhu asyaninannesii yaa bende sipariş verdim büyük boy kargoda bugün gelecek inşallah benimki de öyle çıkmaz 🤦♀️
asyaninannesii birfincantuzruhu inşallah. Memnun kaldığınız satıcıdan almaya devam edin. Ben bezle beraber gelsin dedim böyle geldi ki bezle beraberde gelmedi🤦🏻♀️
zarifbirhanim asyaninannesii Durdukları yerin ısısına göre kıvamı değişiyor. Sıcakta beklediyse daha yumuşak oluyorlar
asyaninannesii zarifbirhanim durdukları yerle ilgisi yok çünkü bütün kremler aynı yerde duruyor ve hiç biri bozulmadı