Bittersever Arkadaşlar sinirlendigim zaman sol kolum çok feci bir şekilde ağrıyor sizlerde bu tarz durumlar olduğunda doktorunuz neler dedi normalmidir pandemiden dolayı hastaneye gitmek istemiyorum yardımcı olurmusunuz
Ebru41 Bittersever benimde hep ağrıyor çocuk özellikle sol koluma yatırarak besliyorum o kola ağırlık veriyorum olabiliyor ya korkmayın
Bittersever Ebru41 uyku problemi var tutuyrm kendimi ama en son dayanamiyrm bagiriyrm öyle bir ağrı giriyr ki hareket edemiyrm
Bittersever Mom980 kesinlikle sinirden kaynaklı tabi kalplede bağlantısı olabiliyr kol ağrısının benim ki Sinirlenince oluyr
EgeveAlyaninannesi Benimde surekli agrir sol kolum dunde sol bacagim damarim dugumlenir gibi cok fena agryordu sali gunu kalp damar doktoruna gidecegim insallah bir sorun cikmaz cok korkuyorum
Bittersever EgeveAlyaninannesi çok geçmiş olsun gittiniz mi ne dedi Dr sinirle bir alakası varmiymis kol agrisinin
EgeveAlyaninannesi Bittersever tesekkur ederim mr cekindim ayin 28nde tekrar gidecegim ozaman belli olacak canim
EgeveAlyaninannesi Bittersever bacagim icin ultrasonla bakildi varis varmis cok agri yapiyor ilac verdi 3 aylik olmazsa cerrahi mudahale ile hallettirmeyi dusunuyorum arastiriyorum variste saglikli bisey degil korkuyorum