leylimleylim Merhaba anneler, size danışmak istediğim bir konu var. Bebegim 3 ay 3 günlük. Bugun farkettim ki bebegimin kafasında sag kısımda duzluk var eğri gibi duruyor resmen soldan sağa doğru. Herhangi bir sorun yaşayan ya da bu durumu yaşayan oldu mu?
Bonnusimo leylimleylim kızımdada düzlük var 5 aylık olucak nerdeyse doğduğundan beri sırt üstü başka türlğ uyumuyo bayadırda zaten yanda yatırsam dönüyor kendi doktor geçer kendi dedi ama bende üzülüyorum geçicek gibi durmuyo ama doktor her seferinde taktın kafasına geçer diyo 😅
Deniz07 leylimleylim Bende bebeğimde tam olarak 3 aylık zamanlarda farkettim onu canım hep sağ tarafına çeviriyordu başını ama bizim doğumdan kaynaklı tek taraflı boyun kasında sertlik vardı o yüzden başını sola çevirmekte zorlanıyordu ben düz olmayan tarafa yatırdım hep geceleri hala daha öyle gece uyanıyorum sırf onun için çeviriyorum başını çünkü hep sağa döndürmek istiyor
Sultiii Hep aynı tarafa yaptırmayın bir sağ tarafa uyutun diğer uyumadan sola uyanıkken siz yanındayken de düz yatırın kafa şekli zamanla düzelir
jap leylimleylim düz olmayan tarafa. Düz olan taraf hava da kalsın üstüne tekrar yatmasın ki düzleşmesin. Yatırınca kagasının dibinden bişeylerle destekleyebilirsin dönmesin kafası diye. Mesela atletini rulo yapıp kafasının dibine koyabilirsin iyice