Mervenehirr Uyku çok kötü kendim hiç iyi değilim aşırı düzensiz ve yorgunum ailemden uzakta destek alacağım kimse yok bebeğim 4 aylık ne zaman benim için kolay olmaya başlar ne zaman rahatlarım ??
Eyllebr Mervenehirr uyumuyır mu benım ki de 4 aylık geceleri bazen guzel uyuyor bazen yarım saate bir ağlayarak uyanıyor
Gmxzzz Mervenehirr Ah seni en iyi ben anlarım daha kırkım çıkmadan bebeğimle tek kaldım 4 aylık oldu hala tekiz bazen çok daraliyorum uslu bir bebek olsa bile inanın sadece bebekle vakt geçirip sorumluluklarını yerine getirmek bile yoruyor hem bedenen hem psikolojik olarak
yavrukussss Mervenehirr Benimde yanımda sadece eşim var eşinizden yardım alın yoksa cidden çok zor oluyor
esradgzl Mervenehirr bende bu sorunun cevabını arıyorum benimki de 4 ay 5 günlük ve uyku problemimiz var ve eşim çalışmaktan evde yok hiç sağolsun tek başıma zorlanıyorum hem de çok bazen kendimi bebeğe bağırırken bile buluyorum o anlarda cinnet geçircem diye korkuyorum 😑
Eyllebr Gmxzzz aynen uzakta olmak çok zor uyuyunca iş yapıyorsun uyanıyor bebeğe bak işini yap yemegını yap dınlenemıyırsın bile
Gmxzzz Eyllebr aynen öyle cnm çocuk uyanıkken çocuğa bakiyosun uuyunca evle uğraşıyorsun asla kendimize vakit ayiramiyoruz birbyasindan önce zor gibi
AslihanElif Mervenehirr Merhaba 4. Ay atağı olabilir mi ? 3 ay çok düzenliydi uykuları 4. Ayda sapıttık 5 ay 2 günlüğüz yavaş yavaş toparlıyoruz 😌