Kylasiye Merhaba kızlar 2 aylık oğlum var dil bağımız var bilgisi olan var mı ne zaman kestirilmeli konuşmayı etkiliyor mu ilerde kestirmesek korkuyorum nasıl yapıcaz 😔😔
Tugba10-5 Kylasiye merhaba bizim de bebeğimizde dil bağı var emme açısından sorun yok ama kestirmeyi düşünüyoruz. İleride bazı harfleri söylerken sıkıntı olabiliyormuş. Doktorumuz gerek yok şuan için dedi ama ben kestirmeyi düşünüyorum
Hilall-16 Kylasiye etkileyebilirmiş tabi her bebeklte aynı etkiyi de göstermeyebilir ama bne kestirmeyi düşünüyorum
Ogretmennannee1 Kylasiye ben 22 yaşındayım benim de var dil bağım . Hiç konuşmama engel değil 🤷🏻♀️ korkmayın
angelfish Kylasiye oglumda da vardı ememıyordu kılo kaybı yasadı doktor dıl bagını keselim dedı. 21 gunluktu cok sukur bır sıkıntı yasamadık fakat bıberona alıstıgı ıcın emmek ıstemedı tekrar sagıp vermıstım sütümü
Hilall-16 Tugba10-5 bizimde var doktora gösterdik pek ilgilenmedi göz ucuyla bir baktı ve 6.aydan önce bişey diyemem falan dedi ama biz bu ay kestirmeyi düşünüyoruz büyüyünce kınuşmasında bazı harfleri çıkarmasında zorluk yaşamaması için
Tugba10-5 Hilall-16 bizede etki etmeyebilir dedi küçükken en azından bilmeden yaptırmak daha kolay ilerde zorluk olacağına doktor bulup bende kestircem