Buse-aras1 Merhabalar 2 aylık oğlum var 1 aydır reflü çekiyoruz gaviscon infant kullandık geçmedi kabız yaptı sadece anne sütü veriyorum 1 haftadır evolvia ar mama veriyorum emzirmeden önce 30 cc kadar sonra emziriyorum ve küsmüyor reflü yatağı çare olmadı malesef her emzirmeden öncede mama hazırlamak malesef zor suyu kaynat karıştır sıcak olduysa soğumasını bekle… şunu yaptım geçti yada azaldı diyen varmı aranızda acaba? Teşekkür ederim 🥰❤️
Abf Buse-aras1 bizim de aynı, çocuğu beslemeye korkuyorum, zaten küçük doğdu, kilosu da az emziriyorum kusuyo, mama veriyorum kusuyo, doğduğundan beri reflü yatağında yatiyo, doktorlar normal diyo, ar mama öneriyor, başkada bisey demiyorlar
Ezgi3454 Buse-aras1 gaviscon ve motillium verdim 4. Aya doğru azaldı bizim beslenmeden sonra hemen yatırmayın dik tutun biberonla veriyorsanızda çok yatırarak vermeyin. Çok zor biliyorum beslenmeden sonra ağlama krizlere kusarken yine aynı şekilde ama 3. Aydan sonra azalıyor
Duyguercnn Buse-aras1 benımde kızımın vardı bizde gaviskon kullandık gaviskon tedavi etmiyor sadece sütü mideden yukarı cıkmasını önlüyor bebeğin sindirim sistemi calıştıkca cekicek bİzim 4,5 aydan sonra düzeldi her emzirmeden once gaviskon veriyodum 20 dk bekliyodum gece gunduz sürekli aynı şekilde zor bi donem oldu ama gecti ben sadece emzirdim diyette yaptım alerjik üstelikti bebeğm sürekli dik tutuyoduk sizi cok anlıyorum gecicek biraz sabır🙏🏻
Buse-aras1 Abf yani eğer kilo sorunun varsa önce evolvia ar mama ver 30 cc karnını tutsun sonra emzir eğer mama desteği Alman gerekliyse kıvamlaştırıcı var onu al 30 cc mamaya yada sağdığın anne sütüne bi kaşık koy benim kilo kaybım yok şükür her ay 1 kilo alıyoruz bende günde 3.4 kere önce mama sonra emzirme yapıyorum öyle idare ediyoruz
Buse-aras1 Ezgi3454 yani dik tutuyorum yüksek yerde yatırıyorum ama inanın çıkcağı varsa çıkarıyor fışkırarak gaz çıkartırken kusuyor 😔
Buse-aras1 Duyguercnn sütüm yeterli olduğu halde doktor mama verme dediği halde veriyorum Çünkü çarem kalmadı her yediğinin yarısını çıkarıyor kaç kez boğulma tehlikesi atlattık yani emzireyim 1 saat sonrada kusuyor yani kusmadığı bir öğünü yok bari mamayla katı olduğu için sütün miğdede kalmasını sağlıyorum öyle kusmuyor ama belli ki olucak doktorum 6. Aya kadar geçer dedi yAni yatırıp üst değiştirdikten 5.6 kere tişört değiştiğimi bilirim kustuğu için :)
Hunili Buse-aras1 beslenmeden önce karın masajı tek göğüsü emzirme sonra omuzda gaz çıkarma seansı ikinci göğüs sonra tekrar gaz çoktan seansı🤷🏼♀️ Ve beslenmeden sonra en az yarım saat yatırmamak.
Hunili Buse-aras1 gaviscon bize de hiç etki etmemişti sonra doktorumuz bize bi şurup vermişti adını şuan hatırlayamıyorum o çok iyi geldi. Hatırlarsam muhakkak yazacağım
Duyguercnn Buse-aras1 bzim doktorumuzda 6 aydan sonra gecer demişti katı gıdaya gecince ama daha once geciyor genelde o znm emzirdikten sonra mamayı verin en azından gaviskonda ben 20 bekliyodum siz emzirmenin üstüne verin mamayı bide anne sutüne katılanlar var tınner dı galiba ama en sağlıklısı doktorun dediğini yapmak surekli takip ettiği doktoru dinleyin şimdi herkes bişey soyler butun bebekler kusar sunu yap bu yap vs
Buse-aras1 Duyguercnn evet en başta herkes bebek kusar derdi benimle 2 saat aynı ortama girince 2 saatte 3 takım değiştirince çok kusuyor diyip bana veriyorlar artık bazen işimede geliyor alıyorum koynuma kimseye vermiyorum 😂😂
senamiray Buse-aras1 besledikten önce ve sonra gazını al birde sonrasında sırtında 15-20 dk dik şekilde beklet bebeği ki yediği iyice aşağı insin benim bebeğim de kusıyordu böyle yaptım reflü değil ama şükür allah şifa versin canım
Fatma69 Buse-aras1 biz de 2 aylıkken reflüydü gavisgon, reflı yatagı, bide günde 30 cc yapmam gerek Bi Mama verdi, ayrıca her süt emmesin De Bi damla daha vermişti onu damaltıyordum çok şükür 1 ay olmadan geçmiş ti
Buse-aras1 mert2021 normalde de kusuyordu ama artık son zamanlar emerken fışkırır tarzda kusmaya başladı omzuma aldığım gibi yediğinin yarısını çıkarmaya başladı uykusundan öğürerek uyanıyordu ağzını sürekli şapırdatıyor miğdesi kaynıyor çünkü😟
Hunili Elifadaannesi hatırlayamadım ne yazık ki maflor damla var şuan ama bahsettiğim ilacı doktor bey de hatırlayamadı 🤦🏼♀️