DenizEfem İyi akşamlar, Oğlum 5 ay 13 günlük, öksürük, hapşırık ve burun akıntısı var. Doktorumuz iburamin Zero verdi. Ama içeriğinde 2 yaş altı kullanılmadı önerilmez yazıyor. Kullanan var mı arkadaşlar? Sizler hastayken ne yaptınız?
Zeyyy DenizEfem ne zamandır var bide üşütmüş falan dedi mi kızım 6 aylıkken öksürük hapşırık burun akıntısı oldu hasta sandım 1 hafta sürdü peşine pişik uykusuzluk oldu sonra da dışı cıktı dişten olabilir mi acaba
Zuzu35 DenizEfem daha yeni kullandım canım aynı şikayetlerle bir çay kaşığı günde üç kere verdim ve iyileştik çok şükür
MiracAlpinveUmutunAnnesi DenizEfem oglumda kullandı canım 14 aylık su an ama 1 yaşına girmeden önce de kullanmıştık
DenizEfem Zeyyy 3 gündür var öksğrğğü biraz arttı bugün 😔 evet diş çıkarma dönemi de olabilir onun belirtileri de var
Zeyyy DenizEfem işte diş cikrariken kızım da öyle oldu ilaç falan kullanmadım 1 hafta arttı 2.Hafta geçti
MiracAlpinveUmutunAnnesi Fneva yanlış bilgilendirmek istemem bayadır kullanmadık M asallah diyim hatirlamiyorum